03 Ogos 2012

JJCM @ Pasar Ramadhan Bandar Teluk Intan


Time balik kampung aritu (ari Jumaat)
Sempat la singgah PARAM Teluk Intan kejap
Misi nak mencari murtabak & ayam percik
Tetibe teringin plak
Aih, bulan2 pose ni macam2 plak teringinnya, haha! =)


PapaZN pilih2 ayam percik ;)


Orang tu kata nak ayam percik jek
Sekali bila dah pusing2, bleh plak orang tu singgah gerai lain
Nak mi kari plak kekdahnya, huhu!


Kami sampai PARAM Teluk Intan ni dalam kul 5.30
Time kitorang sampai tu tak ramai orang lagi
Maybe ari Jumaat kan, orang baru nak kluar ofis
Kalu dah kul 6-6.30 ptg konfem sesak kat PARAM ni
Banyak gerai2nya
Ada la dalam 7 baris kot
Tapi kebanyakan jual juadah yang sama jek




PARAM Teluk Intan ni betul2 kat parking lot belakang sekolah lama MamaZN
Sek.Men.Convent Teluk Intan! ^_^
Rindunya kat sekolah ni
Merasa la kejap Form 1 - From 3 kat sini


5 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

time2 bulan posa selalunya mmg tekak ni teringin mcm2 nad..hihi..

mamalieyna berkata...

k.eina hari2 singgah param jer, tp takde lgsg nak ambik gambo..hehe..ramadhan kali ni cepat terasa, gmbo makanan pun tak sempat nak cerita tahun ni..~

Ya ALya berkata...

Ya selalu terjah teluk intan..seminggu seblm pose g pasar mlm teluk intan...dh duk dgn sempadan perak..tu yg slalu g TI..

kayyana berkata...

wah g param pakai bju melayu gitu.. tembamnye pipi baby nayli nih.. hehehehe... sedap ke ayam percik nyer?

wan nurul hezrina berkata...

percaya tak nad..nurul tak ke param lagi,huhu..ingat ujung2 ramadhan nak jejak jugaklah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...