14 Ogos 2012

IFTAR Versi POTLUCK Di Rumah MamaZN ;)

Semalam dah up teaser, hehe...

Hari ni nak stori mori full stori plak ;)

Aritu
Geng bas sekolah aka Geng SERATAS
 Ada diskas nak buat makan2 berbuka puasa sama2
So, Sabtu baru2 ni
Kami dah set nak buat makan2 berbuka puasa versi potluck
Kat umah kami :)
Selalunya, tahun2 sudah kami berbuka buffet jek
Tapi memandangkan masing2 dah beranak pinak
(ececececeec... =p)
Makanya, potluck dan makan kat umah adalah yg sebaik2nya
Nak lepak, nak sembang bape lama pun ikut suka la
No time limit, haha!


Muke2 yang biasa ada`
Haha!
Matdek, Anjang, Zaim+Zaza, Meor, Izi, Loped+Jamie=Jasmeen, Naim+Naim
Yang takde tu, kami pun paham
Masing2 ada komitmen masing2 la kan...
So, mana yang ada ni pun dah cukup bersyukur dah
Sebab nak berkumpul camni punya la susah
Kali terakhir adalah masa bercuti bersama2 @ PD









Time ni sakit kepala MamaZN tak kebah2 lagi
Tapi demi kawan2
MamaZN kuatkan semangat jugak la nak masak
Walaupun tak larat betul dah, huhu!
Takpela, bukan selalu pun...

Alhamdulillah
Sume2 pun berjalan lancar
Seronok tengok kawan2 makan
Sampaikan MamaZN sendrik tak termakan
Rase dah kenyang semacam jek lepas tgk kawan2 makan, hehe


Bapak2 dok luar menyembang sambil2 'mengasap'
Mak2 dok dalam 'menyembang' jugak, haha! 
Sambil2 jaga anak, huh! =p

Thanks korang sbb sudi dtg umah
Makan2 berbuka sama2
Insya-Allah lain kali kita gather2 lagi
Maaf if ada kekurangan...

Malam tu, tuan umah exhausted!
Tido kepenatan sbb kemas umah punye pasal
Sampai terbabas nak sahur, haha!
Deng! =p

12 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

bestnyer dpt bukak pose ngan kawan2,
ramai2 sure meriah kan..
sonot, sonot!

Falsya berkata...

potluck cenggini lagi best kalau compared gie buka kat luar..leh borak2..hehe..

Lelaki Ini berkata...

bestnya makan ramai2!

Salina@IbuAqil berkata...

Seronok meriah berbuka pose ramai2 camni..
Dah cam berbuka pose ngan adik bradik smua dah.. ;)
Meriah!!

Zue AnnaLeeya berkata...

mmg syok buke ramai2...
pahtu borak2... mesti byk citer... hehhe

mekchu berkata...

byk dapat pahala jadi tuan rumah iftar ni.. dpt bayangkan penat mengemas tu..

mummy_ayu berkata...

seronok nya gather2 mcm nie..best!!

kekucingkatz berkata...

Lambat sangatlah...last weekend puasa baru kumpul...huhuhu!!.. takpe le jumpa time kenduri aje le nanti kita yek Nad

lia berkata...

terbaekkk la buka puasa mcm ni...

syawalsimpsons berkata...

seronok dapat makan beramai-ramai ni

eima berkata...

jarang dah ade geng cam korg ni ... slalunye klu dah berkeluarga sebuk ngan keluarga masing2 je

wan nurul hezrina berkata...

WAHHH MERIAH NAD!bestnyer kalau dapat makan ramai2 mmg syokk buka posa=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...