06 Ogos 2012

IFTAR DAY 15 : Kami BerBUFFET Bersama Tersayang ;)


Kat setiap nombor meja dah ada note - Jangan membazir! ;)
Nampak penuh 1 meja kan?
Percaya atau tidak... 
Walaupun penuh 1 meja utk round pertama
Tetap ada round ke-2 dan ke-3, hehe
Tetap penuh 1 meja jugak camni
Memang syok tgk PapaZN, Uncle Najjib, Baba Yeop & bibik makan!
Hahaha! ;)


Alhamdulillah
Complete 1 family MamaZN
Rasa bahagia!

Kat mana? Nanti MamaZN citer ye!
Kasik teaser dulu... 
Esok baru full story, keh! ;)

IFTAR DAY 13 & 14 : 
Takde special entry
Sebabnya, menu biasa2 je, hehe


p/s:
Dah separuh bulan kita berpuasa
Rasa dah malas nak update pasal makan hari2, huhu!
Sebab menu dah mula 'berulang'
Kekekeekke..!


9 comments:

eynda berkata...

Meriah...berbaloi bawak berbuffet :-)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

penuh meja tu hehehe

eima berkata...

klu gini pi byr mahai tak kisah ...tp klu aku hehee mebazir je byr sbb mkn cinonet jg ....selera kurang la bulan posa ni

mummy_ayu berkata...

wah.meriah tu...yum yum.

MRS. K berkata...

meriah!

syawalsimpsons berkata...

seronoknyer berbuka penuh meja

wan nurul hezrina berkata...

wahhhh banyakkkkkk mkanan=)mesti kenyang sungguh2

Mamamya berkata...

waduhhh...btl2 makan besar nih.. tp makan ramai2 mmg seronok kan nad...meriah je rasa nya.. :)

tetiba rasa rindu kat adik2 akak...dulu masa akak dok jb kita org selalu kumpul ramai2 makan mcm ni...tp skrg akak dah dok melaka (jauh sikit jer) tp dah payah le nak kumpul ramai2...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Kite puasa pertama dpt berbuka lengkap st family..memang bhagia rase..tp kitorang buka kt umah jek time tu..simple tp meriah..x sbr nk kumpul raya plak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...