15 Ogos 2012

Hadiah2 Daripada Kawan2 BLOGGER

Ya Allah, rasa seronok sangat2
Bila dikurniakan kawan2 alam maya yang sangat la BEST!
Suke tau buat mak ni terkejut2, hehehehe


Ni daripada CuteMum & Hubby
TQ ye! :)
Nanti MamaZN agih2kan sambil2 tolong promote :)


Ni pulak daripada Cha yang kreatif!
Mekaseh banyak2...
Ingatkan takde utk MamaZN, hikhikhik =p


Ni pulak kad raya PERTAMA yang MamaZN dapat
Mekaseh Kekda @ PnStoberi! :)
Terkejut saya dapat kad raya dari akak, hehe...


Ada lagi 1 gak kad raya daripada MamaTisya
Siap ada voucher Dominos lagi!
Mekaseh banyak2 kak...


Mekaseh semua...
MamaZN sangat2 hargai atas ingatan tulus ikhlas kawan2 semua! :)


11 comments:

Nana berkata...

kita taun ni ada 1 je kad raya
deah yg kasi hehee

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

rezeki tu ..cantik sampul duit raya tu ..

Falsya berkata...

byknye dpt..hehe.

Cute Mum berkata...

sampul nie siap lambat, tue yang tak leh nak agihkan kat kawan2 blog.. nasib siapa yang awal cakap nak aritue jerlah yang dapat..
hope dapatlah tolong promote nanti yer..
glemer dania..

mummy_ayu berkata...

wah..ada gak dpt card raya..Ayu pun dapat..banyak tapi boss punya la....

Gieyana berkata...

bestnyer...Kak G dpt dr kwn2 kat opis jer..keh keh..:-)

syawalsimpsons berkata...

bestnyer....ada yang menghargai nad

MRS. K berkata...

dapat 2 kad raya.. big boss kasi

eima berkata...

wahhh kawan alam maya pun besh kan

PUANSTOBERI berkata...

Ihikss....

Saja suka2 nak saprais kan member2 yg rajin berkunjung ke kebun stoberi sanun :)

mama tisya berkata...

rezeki dr kwn2..slamat mkn pizza dominos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...