16 Ogos 2012

GIVEAWAY | MamaZN Nak Kasi Duit Raya!

Alhamdulillah...
Terima kasih banyak2 pada kawan2 :)
MamaZN sangat2 menghargai kalian! :)

(masa entry ni ditulis, dah 1003! Alhamdulillah!! ^_^)


Dan sebagai tanda penghargaan
MamaZN nak buat GA yang simple2 jek

Syaratnya :
Anda salah seorang dr FOLLOWERS BLOG INI ^_^
 
Caranya : 
Komen jek apa2 kat entry ini ^_^
(tinggalkan email / id FB skali!)

Tempoh GA : 14/8/2012 - 16/8/2012 (12tgh mlm)
Keputusan GA : 17/8/2012


Senang kan?
Hadiahnya MamaZN akan bank in kan terus nanti 


Saya sayang kawan2 saya
Saya sayang 'kakak2' saya
Saya sayang 'adek2' saya
Siapa mereka? Anda la mereka itu..yang sedang baca ini ^_^
Suka dgn kata2 Eyriqazz yang ini:
Teruskan dengan minat yang anda ada dan tulis ikut apa yang anda suka 
Dan bukannya terikut2 dengan pengaruh rakan sebaya
 U will enjoy it more, tak gitu?
TQ Bro!

p/s:
Andaikata followers blog ini berkurang
Dengan otomatiknya, GA ni terbatal ye
Hukhukhuk!
Harap2nya ia tak terjadik! ;)

<<<<<<<< SENARAI YANG JOIN BLEH CHECK KAT SEBELAH YE ;)

43 comments:

ShidaGhazali berkata...

dgn lafaz bismillah...

saya nk join GA ni...
smga sy yg bertuah itu...

FB id: Shida Ghazali
kisahshidaghazali.blogspot.com.my
princessvanilla98@yahoo.com

♥cikmOt♥ berkata...

hurmm...nad nad nad...
baguslah nad ni, ada rezeki lebih, suka berkongsi dengan orang,..

sebab tu Allah murahkan rezeki nad sekeluarga....


airis naufal berkata...

saya sayang mak say =)

Myra Jay berkata...

Semoga terus ceria berblogging ye.
Betu tu, bila kita menulis apa yang disukai, pasti kita akan happy :)

Email :normj1001@hotmail.com
FB : Nor Myra

lia berkata...

wahhhh nad... kita nak join gak ;)

emel kita marlia171@gmail.com

mummy_ayu berkata...

suka suka..GA senang..harus la nak join.

email :idayualwi@gmail.com
ID FB : Nur Idayu Alwi

Ely Hasrul berkata...

senang nye GA nih :)

selamat hari raya maaf zahir batin, 1001 followers? wow!

syawalsimpsons berkata...

nak join la nad...


sue join tau...

email : suraya1510@gmail.com
fb : suraya N syawal

Delimasari berkata...

nk cuba22222 - cari idea dulu

Zue AnnaLeeya berkata...

nak nak... zalea nak duit raya tu aunty... hehehe....

zurianazainol@gmail.com
id FB : Zue AnnaLeeya

tahniah nad... dah seribu lbh followernya...

Huda berkata...

slmt hari raya mama zn

nhak_1103@yahoo.com
fb huda karim

noorzie berkata...

Salam kak nad, sy nk duit raya gak...try join ye...hehe

Salam Aidilfitri boo-what akk sefamili...peluk cium tuk abg zack ngn baby nayli..:))

email: zie_truelove20@yahoo.com
FB: Noorzie Jasni

eza miza berkata...

alamak mama ZN, eza xda fb.. huhuhu..cana

eima berkata...

aku join....

tatau nape blog ko ni antara fav aku .... tak sah klu sehari tak click ...hmmmm

IdFB: Noor Izmaliza bt Md Isa
email: izmaliza@gmail.com

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kita dah lama jadi follower, tapi banyak Author blog so ni follow untuk author baru punyer...Selamat Hari Raya Nad In advance...suka baca entry blog Nad...kadang2 touching, kadang2 terhibur...keep in touch ye...

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

lupa plak email damia_nurin@yahoo.com
FB = Anjenyer

MRS. K berkata...

Selamat Hari Rayerrrr
Maaf Zahir Batin

andai ada silap dan salah, terkasar bahasa, harap maafkan yer...

miss_kebab0520@yahoo.com
fb : ibu hadif

Noli@Ibu Wafa berkata...

wahh..wafa nak duit raya jugek ;)..
.
norli262@yahoo.com

mamaRIFQY berkata...

wahh..nak join jugak la nad!!

emel : mama_rifqy@yahoo.com/ Fb :naam mamaiqy

ALoNa CintamaniszLite berkata...

**akak sj nk bg komen aje, ye...

Blog Nad mmg tersendiri lah...sama mcm blog akak. Akak main belasah jer ikut cara pembinaan ayat akak, hehe..
Takde ler terpengaruh ngan rakan sebaya...haha kelakar pulak dh tua2 mcm akak ni nk terpengaruh ngan rakan sebaya, ngee..

fadwa daud berkata...

waaaa...ramainya!! seribu lebih dah.
wawa baru sikit je.. huhu
apapun, teruskan berblogging kak nad ^_^
*kena kejar nih..hehehe*
emel aktif: fadwadaud@gmail.com
id FB: Fadwa Daud
emel FB: fa2_daud@yahoo.com

Cute Mum berkata...

wah.. tahniah dah capai 1000 follower.. siapa kata blog personal yang banyak cerita pasal anak tak leh meletops macam blog hiburan n gosip..kan2.. selamat berblog lagi yer..

nuruluyunmazlan@yahoo.com
Nurul Dania..

Ibu Afif berkata...

tak kisahla nak cakap apa pun..yang paling pastinya...

SAYA TAK SABAR NAK BERAYA LAA...

hehehe!!! boleh nad???

semestinya bersama Suami, Anak2ku..Afif & Hadif (ibu sayanggggg kalian sangat2!) dan Seluruh Keluarga Tersayanggg..InsyaAllah..

SALAM HARI RAYA AIDILFITRI SEMUA RAKAN BLOGGER..MAAF ZAHIR DAN BATIN.

nizzba@yahoo.com
FB: Nurul Izzati Bayani

iqawangi berkata...

iqa join ..:))

fb:http://www.facebook.com/namasayaiqa

blog:http://anakenciksalamat.blogspot.com/

atie berkata...

alamak2...terexcited td. smpai lupe tinggal kan emel. hehehe ok komen balik boleh?? kekeke

hai mama zakwan+nayli~~~
nak gak duit ry tu pehlisssss
:)
emel: iqa_atie89@yahoo.com
id fb: atie ameera

lieya berkata...

Assalam, nk join gakkk leh? harap2 ada rezki dpt duit raya..:D

FB: Lieya Jasni
email: nie_nj85@yahoo.com

Sidratul Muntaha berkata...

sqalam nad
tak thu ak komen ape..
tpi yg pasti
nice to know you..
salam aidul fitri
ade salh silap spnjng kita berkenalan tpi belum sua muka ni
arap dimaafkan dan diampunkan

email: iceboxrivet@gmail.com
fb: Ida Rahayu

mekchu berkata...

ni mekchu nak komen...

baaaanyaknya followers.. dah 4 angka.. kalo rajin tulis, memang ramai yg otomatik akan follow kita kan..

betul tu, tulis apa yg kita suka.. jgn terikut2 org lain..

alin berkata...

selamat hari raya (:

alin.ahyin@gmail.com

(takde FB)

wan nurul hezrina berkata...

nak join..apa2 komen pun bolehker?nad dah siapker persiapan raya=)

email nurul
nurulhezrina1983@yahoo.com.my
id wan nurul hezrina

lama dah follow blog nad=)

FiZ berkata...

nak join la giveaway ni.hari tu punya ga tak sempat nak join.harap-harap ada luck.amin.=)

email: fizah.citakulab@gmail.com
id fb: nur hafizah sukhri

Alycia berkata...

nak join.. wah, tahniah dah 1000++ followers ;)

id FB : Azura Aziz

tq ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah Nad..sudah capai 1000++ followers..

yup enjoy menulis bila ianya mmg lahir dr hati kita..

k.eija mau joint jugak:-

sempoi_aje80@yahoo.com
Eija ZaquanZiqry

Nida Mohd berkata...

saya nak join jugak..hihi
semoga murah rezeki tuan rumah dan saya jugak..

FB ID : Yusnida Mohamed

Email : nidamohd00@gmail.com

mamalieyna berkata...

waaah tahniah..dh cecah ribu2 tu... ^_^ ..

janji menulis dengan ikhlas dari hati..^_^

haslina hamid
lieyna_hamid@yahoo.com.sg

TQ nad

mama tisya berkata...

moga2 ada rezeki dpt duit raya dr anty nad utk tisya pink:)

amyryna@gmail.com
id fb: amy aril

UmmiQusyairi berkata...

Salam,
Alamak lambat pulak.. Hehe
Dengan sukacitanya kita menyertai GA ini..
Selamat Hari Raya Kak..

ID FB: Eliana Hasmah Jamil
Blog: www.ummiqusyairi.blogspot.com

eil berkata...

Assalamualaikum...sy join ye kak

Fb - Fara Lyana
email - zie_uum85@yahoo.com

salam lebaran buat kak nad sekeluarga!

@e_da berkata...

lupa plak nad...

fb : Mummy Mikhail
email : shinbi3@gmail.com

join join!

mama_umar_maryam berkata...

100+ dah nad! congr8s!!! btol2..tulis ape kite suke, be ourself ;)

eB berkata...

join gaks...
tai x der fb la.. :)

emel:
mamaaerish2@gmail.com

" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers
yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

ch@ berkata...

wuhuuu TAHNIAH kakNad. surirumah je dah cecah 1000 follower, mmg terbaik drpd rumah gittu. terus menulis kakNad. cayok2. daaaa... ni kira join gakla kan. nk tutup dah. hahaaa.

FB: Syasya Ab Latib
email: nsahida@gmail.com

tQ and happy berayaaa...

Tiqa Ni Hye berkata...

Saya join yaa. :)

Fb : Tiqa Nur'Atiqah
Email : tiqa0525@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...