28 Ogos 2012

Gambar Famili | Ada Pun Akhirnya! ^_^

Bak kata MeiMei kawan Upin Ipin - Saya suka! Saya suka! =)

Setelah seminggu menjeruk rasa
Akhirnya berbalas dengan kegembiraan! :)
PapaZN sudah boleh beraya, yeay! Haha!!

Syawal ke-8 baru la kami berkesempatan utk bergambar 1 famili
Suka sangat2 dengan gambar ni
 Time ni kitorang beraya ke Batu 14, Hulu Langat
Umah Ayah Ngah MamaZN (abang AtokZN)


Gmbr raya pertama complete 1 famili kecik kami ^_^


Walaupun Zakwan tutup mata
Tapi takpela, boleh dimaafkan
Sebab nampak masih semenggah, haha!
Baby Nayli yang sangat comel!
Naseb baek la mood die sangat ok waktu ni

Baru la rasa hepi nak bergambar! :)
Sebab PapaZN dah ada di sisi, hikhikhik


Mama & Baby Nayli
Ala, background bikin spoil la, haha! =p 


Papa & Abang Zack :)
 Tengok tangan Zakwan, haha! 
Hampeh punya budak... Sempat lagi! =p


Ini nyawa saya ^_^
Sebelum pegi beraya :)


Lepas dah beraya umah Ayah Ngah
Kami transit kat umah Aunty Wawa jap
Sempat la mandi2 dulu kasik segar semula, hehe
Sebab petang tu nak beraya umah kawan AtokZN pulak
Kat Sg Ramal Dalam
Bila igt Sg Ramal Dalam, mesti secara otomatik teringat kat CuteMum :)

Ala, tomei2 nya dia! :)


Ok, terbalik plak...
Tadi dah dgn anak dara, kali ni amik gmbr dgn anak bujang plak ;)


Turn PapaZN plak amik gmbr dgn anak dara :)


Ari Sabtu (Syawal ke-7) PapaZN abes keje
Setelah seminggu berkhidmat utk negara sejak 1 Syawal
So, Syawal ke-8 (Ahad) baru la PapaZN nak mula beraya, hehe
Dapat la 2 rumah

Takpe
Weekend ni kita sambung beraya lagi ek, Papa!
Insya-Allah takde aral melintang
Jumaat & Sabtu ni
Kami nak beraya area Gombak & Wangsa Maju plak
Ada sape2 area sinun tak?
Kami nak datang beraya ni, haha! ^_^



10 comments:

Imaan09 berkata...

haaa..kan dah boleh beraya..xpe, raya kan sebulan..haha

mummy_ayu berkata...

takpe la..janji raya kan..plus raya kan sebulan..
meh la jalan2 seremban.. :-)

♥ Wina ♥ berkata...

sangat comel anak dara tuh!!

MRS. K berkata...

klu kasi edit skit gambo mesti lagi cun

syawalsimpsons berkata...

meh datang raya umah sue...kikikiki...cumill la nayli senyum..dah pandai tgk kamera tu..

Alycia berkata...

comey betul anak dara tu.. geram.. jalan2 putrajaya singgah rumah taww..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

mm..mmg nampak zakwan ni hepi mcm hang laa nad..huhu..
sengeh senyum sampai tutup2 mata, hihi

mama tisya berkata...

comei baby nayli ngan dress pink ijao tu

ch@ berkata...

eeee muka satu template ni... suka betul menengoknya. sgtla sweetnya. tapi muka emak dorang lari sikitla. hahaaa kakNad mcm kita, anak2 byk iras suami.

ch@ berkata...

eeee muka satu template ni... suka betul menengoknya. sgtla sweetnya. tapi muka emak dorang lari sikitla. hahaaa kakNad mcm kita, anak2 byk iras suami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...