10 Ogos 2012

Dah Terus Duduk! :D

Yeay, yeay!
Suka mak nye ni, haha!

Merangkak idak lagi, dah pandai nak duduk sendiri! :)


Auuww! Baby Nayli seksi!



Sebelum ni memang Baby Nayli tgh belaja2 nak merangkak
Selalu la tengok Baby Nayli prektis sengsorang, hehe
Tangan dah naik
Bontot pun dah larat nak angkat
Tapi bila part nak bergerak, tak lepas2 lagi
Asek ke depan, ke belakang (setempat) jek gayanya
Comey jek Baby Nayli time goyang2 ke depan kebelakang tu, hehe

Pastu petang kelmarin
Nak mandikan Baby Nayli
Lambat sikiiiiiitt jek bawak ke bilik air
Sebab lupa nak tuang air panas dalam bath tub Baby Nayli
Tengok2 dia dah duduk comey, haha!
Siap bersimpuh tak tahan tu!
Ala2 wanita melayu terakhir!
Tapi........... seksi, kahkahkah! =p


Time ni dia tgh tengok Papa ;)

Lama jugak la durasi Baby Nayli duduk ni
Tu pun MamaZN yang angkat sebab nak mandi kan dia

Kalu Abang Zack dulu
Umo 8-9 bulan baru duduk
Time2 umo Baby Nayli ni
Abang Zack laju mengesot ke depan ke belakang, hehe
Pastu merangkak, pastu duduk...
Baby Nayli pulak nampak gayanya lepas golek2 terus duduk
Baru merangkak kot, hehe...

13 comments:

diana berkata...

betul ke orang kata anak perempuan lebih cepat merangkak,berjalan dari anak lelaki???ramai orang cakap gitu...

eT berkata...

tu mesti ngah stabilkan badan...hehe
baby nayli cam muka mama la..

syawalsimpsons berkata...

usaha yang berjaya...terbaik la baby nayli...

eima berkata...

alisha dulu pun sama duduk dulu br merangkak ... tp 7-8 bulan gak rasanye ...

bolatnye nayli....

Ismi Iman berkata...

alala2...omeynyer dy.ciap ko nayli balik umah bibik nurul kang

MRS. K berkata...

wahh. chaiyok nayli...

♥cikmOt♥ berkata...

dah pandai salam berkaut ke belum ni...meh salam ngan acik ibu meh

@e_da berkata...

alolooooo tomeinya bam bam bogel... rasa nak geget

lia berkata...

haaaa Nayli da pandai duduk sbb senang nk amik duit raya, bley dpt xtra dari papa&mama kan Nayli sbb progress cpt he3

ch@ berkata...

bby girl cpt sikit perkembangannya kak, adli lmbt drpd auni. tapi takpe, dorg akan pandai juga. cpt dgn lmbt je la, nayli cute.

wan nurul hezrina berkata...

wahhhh mek nayli...seksi nooo..tapi suka bangat ngan budak yang tak pakai baju geram tgk badan ketui2

ALoNa CintamaniszLite berkata...

comel jer nayli seksi, hihi..

kayyana berkata...

comelnye die... semangat tu yg tak larat nak bwk badan mengesot tu.. duduk terus senang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...