16 Ogos 2012

Dah BALIK KAMPUNG?

Hari ni sure ramai yang dah start cuti
Ada yang masih bekerja?
:)

Pagi ni sure jalan raya a.k.a hi-way dah start jammed
Ramai orang berpusu2 nak balik kampung
Tak kurang jugak yang balik kampung last minute
Tapi masih sempat sopping2 kali terakhir
Sementara dah cuti ni kan?
Hehehe...
Sopping tu sopping jugak, tp jaga anak2 OK! ;)

Kami ni pun on da way balik kg jugak
Nak balik Teluk Intan
Harap2 tak jammed
Konvoi sekali dgn Aunty Yaya & kids & NenekZN
Kami plak AtokZN yang bawak, hihihi...

Tinggal la PapaZN sorang2, huhu!
Sedih la.. =[
Tapi demi tuntutan kerja, rela kan aje la
Boleh je duduk sekali dgn PapaZN
Tapi nak beraya ke mana?
Kalu dah PapaZN kerja 8pg-8mlm!!
Dok melangut tgk tv jek kat umah, huhu!
Takpela, demi anak2, balik la kg...

Ok la kawan2...
Yang mana dah join GA - thanks sangat2 sbb bg sokongan!
Pada yang belum, meh join meh! Hihi
Malam ni kul 12 dah tutup GA :)


Ok, pada mereka yang balik kg, 
Moga selamat sampai ke destinasi ya!

Selamat Hari Raya kawan2 semua!!
Maaf Zahir & Batin!

7 comments:

Ismi Iman berkata...

jumpa pagi raya kak nad ^_6

UmmiQusyairi berkata...

Salam kak..
Kita kerja lagi sampai esok..
Raya kat Jb jek.. tu yang keje lg. hehe.. Selamat Hari Raya kak..
Takmo sedih2..

syawalsimpsons berkata...

selamat hari raya nad...balik Kg...cian kan kat PAPAzn...takpe la....tuntutan kerja kan...mesti nad sedey papaZN takda di sisi...mmmm....

sue balik malam esok zaassss ke johor...mmmmm....arini G opis jalan lenggang je...tapi mood nak keje dah kelaut sudah

teratai berkata...

Ohh kerja ya hr ini, sama spt suami kita! Sbb tu w/p sekolah cuti tp balik beraya tunggu...dulu suami dpt cuti:((

eB berkata...

" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers
yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

Zue AnnaLeeya berkata...

nak wat cmner dah keje kan????
apepon hati2 ye nad...
smoga slmt smp ke kg....

eima berkata...

selamat hari raya maaf zahir batin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...