10 Ogos 2012

Berwajah Baru ;)

Ramai kawan2 dah 'up' citer ni
MamaZN pun nak jugak la! :)

Best la tgk web Nuffnang skrg ni
Dalam sehari tu berkali2 asyik klik web Nuffnang, hehe
Sebab macam lagi mesra berbanding dgn yang lama

Dalam 1 page jek suma2 pun ada
Tak macam sebelum ni
Dalam 1 page
Boleh tgk kita kategori Glitterari
Pastu amount earning pun ada jugak
Pastu UV & total view
Suka la Nuffnang yang baru ni!






Kawan2 cemane, suka jugak tak? ;)


Yeay, esok dah weekend! :)



9 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

ye la..mmg best dan mudah. baru tgk semlm. :)

Gieyana berkata...

jrgbmsuk nuffnang tp da perasan ms dia btukar..:-)

lia berkata...

suka... g suka biler duit pon masyuk ha3

mekchu berkata...

suka sgt sgt.. Senang nak guna, senang nak faham, serba serbi senang.. Tp earning nmpk besoo kan kat atas tu..

eima berkata...

dah lama tak tgk nuff..nk p jap la

ALoNa CintamaniszLite berkata...

haha...akak mmg tak reti nk gi masuk nuff tu check apa2 pun. Yg selalu gi masuk situ somi akak laa psl dia yg tlg wat dan urus semua. Apa2 apdet dia yg akan bgtau..password nuff akak pun...akak tak tau, ngee..

*∽ IZAN ∽* berkata...

wahh! gud info! terus login nuffnang! ekekekeke

Lily@MamaZaraZareef berkata...

perasan dah baru..tp tak membelek2 sgt pon lagi..huhuhu

wan nurul hezrina berkata...

suka ngan yang baru=)arituh masa tetiba tukar mcm blurrr kejab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...