07 Ogos 2012

Beli HADIAH Hari Raya @ MYDIN USJ

Okeh, kita rewind-rewind-rewind balik ye, hehe
Dah caca marba jadiknye =p

Ini citer pagi Sabtu
Takde la pagi sangat... Dalam kul 11 jugak la
Dari umah pi Bangi sat - gi PKNS Bangi
Bapak ramai giler orang!!!
PAdahal takde menda sangat pun dalam tu
Jual-jualan kat lobi pun takde la se'best' tahun lepas
Tapi orang tetap ramai
Nak pi Homopati Ustaz Hasan punya pasal
Kena redah gak la

Dah selesai, gerak ke Mydin USJ pulak
Hajat di hati macam-macam nak cari!
Nak cari songkok Zakwan, baju kurung kaler cekelat, sampin Zakwan
Pastu nak cari plak baju2 harian Baby Nayli
Nak belikan hadiah raya utk Atok, Nenek, Atok, Maktok, Onyang ZakwanNayli
Semua dah siap disenaraikan ;)
Kalu takde senarai, memang nak 'kena' la dgn PapaZN! Haha!


Anak bujang kelaparan... Ksian dia!
Marah MamaZN amik gmbo die tgh makan, hehe


Dekat Bangi dah makan kepci, kat Mydin pun mintak lagi!
Memang btul2 lapo, huhu!
Dah macam pegang mikrofon plak dah Zakwan ni, hehe


Anak dara still menten... Walau kepenatan =p


Bila dah sampai...
Adoihai!!! Ramai giler orang!
Pengabesnya dapat cari hadiah raya
Untuk Atok, Nenek, Atok, Maktok, Onyang ZakwanNayli
Tahun ni takde baju raya, huhu!
Tapi Zakwan&Nayli kasik telekung n kain pelekat
Bolehkan? ^_^
Saje2 je buah tangan utk mereka
Tengok pada kemampuan jugak, hehe...


Kawan2 cemane?
Ada bawak balik buah tangan jugak tak? ;)

 

12 comments:

syawalsimpsons berkata...

ada la jugak untuk MIL n FIL kuih raya tunjuk N home made...kikikikiki...

ieyda berkata...

comel nya baby nayli berbaju red....

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

wah bukan main lapar anak teruna ye...
tak beli lagi dan tak tahu nak beli apa....

mummy_ayu berkata...

Ayu selalu bawak kan kuih raya plus cakes...

lia berkata...

tiap tahun da biasakan kena ada buah tgn jugak utk family member... tahun ni caca-merba skit sbb lebey pk bersalin he3

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bestnye dah belikan hadiah raya utk yg tersayang ek..kitorng selalu utk parents husbnd bagi duit jek sbb tk tau nak belikan ape..ekekekeke..kalau mak kite plak, beli kan jugakla benda mcm beg raya ke, kasut raya ke, baju raya ker..tp tahun ni tk beli ape2 lagi..lom ada idea..heheheh

Nigina berkata...

tu semestinya nad... Gina ada seminggu je nak shopping...mingu ni minggu terakhir berpantang yahooo

eima berkata...

beli bj utk abah ngan abg aku je ....

Sue-Rya Qistina berkata...

slalu saya bg duit je kt parents. klau beli brg takut diorg x berkenan pulak. hehehe. shopping utk anak2 dh tamat. tinggal utk mak paknye lg yg blm settle2 lg. (anak2 diutamakan..haha)

Myra Jay berkata...

Tak p cari lagi hadiah untuk diorang..

Ok jugak telekung dengan kain pelekat tu :)

Nory Zoulkefle berkata...

bawak balik kuih raya tunjuk je taun ni...hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija jarang sgt bg barang, setiap thn bg duit raya jerk kat ummi, abah, mak & ayah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...