28 Ogos 2012

Aksi Nayli Bila Dengar Suara Papa...

Bila dah berjauhan dengan PapaZN
Memang henpon jek la yang sangat berguna sbg penghubung
Takde la sampai nak buat video call
Sebabnya, takut kang masing2 nanges plak kang!
Telepon dengar suara jek pun jadik la...

Aritu saje je letak henpon kat Baby Nayli
Bagi dia dengar suara PapaZN sembang2 ngan dia
Sedih tengok Baby Nayli
Tengah2 menyusu terus terdiam
Terus macam tercari2 suara Papa nya tu
Sedih tengok dia camtu, huhu!


Siap terpejam!


Berkerut! - Amati betul2 suara Papa...


Sempat lagi isap botol isi air masak, hehe


Zakwan jangan cakap la!
Memang tak nak bersembang langsung dgn PapaZN
Sebab dia cakap nanti dia sedih
Bila dah sedih, mula la dia menangis
Adoi...!
Anak pun nangis, apa lagi la maknya ni ha! Huhu!


Tu baru seminggu dok berjauhan dengan PapaZN
Kalu la cam org lain yang dok jauh2 lama2 tu, cemane la... Huhu!
Sangat salute pada mereka2 yang tabah itu...

10 comments:

eima berkata...

alisha pun cam tu ari tu waktu abah die pi kursus ... gegirl ni kan anak abah .... manja kemain kalah ngan maknye ...

mummy_ayu berkata...

papa zak gie mana? outstation? berapa lama? sian nya..

syawalsimpsons berkata...

kan sangat salute pada mereka yang berjauhan tu kan.....baguih....cumilll nayli terpejam-pejam

Falsya berkata...

sedihnye nad..kesian abg zakwan..sabar kayh..

comel la baby nayli...

Zue AnnaLeeya berkata...

olorrr.... rindu kt papa erk nayli????
nayli xleh nangis, nnti mama lagi teruk nangis rindukan papa... huhuhu...

betulla nad... tabik kt kwn2 yg PJJ tu kan???
kita tak jmpa 2-3 hr pon dah windu yg amat.... huhu

Gieyana berkata...

penuh perasaan Nayli..hihi..:-)

eB berkata...

eB x leh berjauh ngan anak2.
musti nanges punyer. hu3

Imaan09 berkata...

adoii.. ntah y papanya pun nanges apa..?cuba Nad tanya balik, haha

ch@ berkata...

ahahaha... mmg touching wooo. kalau dok jauh2 lagi, bagikan kain pelikat atau selimut papa dorg kak. auni ngn adli kita slalu slimutkan guna slimut abi dorg bila abi pergian lama2. kadang2 auni tanya juga, tapi dia tau abi dia kerja. emak mmg touching la.

ch@ berkata...

ahahaha... mmg touching wooo. kalau dok jauh2 lagi, bagikan kain pelikat atau selimut papa dorg kak. auni ngn adli kita slalu slimutkan guna slimut abi dorg bila abi pergian lama2. kadang2 auni tanya juga, tapi dia tau abi dia kerja. emak mmg touching la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...