01 Ogos 2012

AEON Member Day | KORANG TAU TAK? Meh Nak SHARE...

Balik kampung aritu
Ada la MamaZN sembang2 ngan biras
Pasal AEON Member Day (dulu J-Card Day)

Sembang punya sembang baru la MamaZN tau...
Tu yang MamaZN nak share ngan kengkawan
Tapi taktau la kalau kawan2 dah tau mende ni ye

pic from google

MamaZN :
Kak W, aritu pegi tak J-Card Day kat Cheras Selatan?

Kak W :
Tak pegi... Tapi pegi yang kat Maluri

MamaZN :
Best tak? Mesti ramai orang kan?

Kak W :
Biasa kalau Kak W pegi, Kak W dah pegi 1day before J-Card Day
Pilih2 baju2 yang berkenan 
Pastu suruh cashier @ promoter tu tolong simpankan
Esoknya (hari J-Card Day) tinggal bayar je
Takde la berebut2 @ bazir masa nak sauk2 tmpt longgok2 tu

MamaZN :
Ooo, boleh ek camtu? Taktau la pulak...

Kak W :
Masa nak tinggalkan baju2 tu,  kasi je nama & no phone 
Pastu masa J-Card Day
Jumpa balik dgn cashier @ pormoter yang sama
Tinggal bayar je
Memang Kak W buat camtu jek pun, senang... Takde sesak2
Tapi kena 2x datang la..

Ooooo, baru la tau...!

Kawan2 tau tak boleh buat camni?
Penah buat camni jugak tak?

Bagi MamaZN best sesangat la!
Sebab mmg dah tau, time J-Card Day tu sure ramai giler orang!!
Baju yang kita berkenan tp takde saiz tu dah biasa terjadik
Tapi yang tak bestnya - kena gi 2x la, huhu!
Tapi dari bersesak2, baik buat camni 
PapaZN mesti suka, haha!

Tu pendapat MamaZN
Pendapat kawan2 pulak?


p/s:
Saje nak bgtau lagi
MamaZN dapat SMS 
AEON Member Day | Jusco Equine | 2/8/2012 (Esok!)
Papa, jom pi malam ni! ^_^


18 comments:

lia berkata...

x tau lak ley wat gini...

ieyda berkata...

ni 1st time baru ieyda tau nie....
Tq coz sharing is caring

Myra Jay berkata...

Owhhh, boleh buat camtu ye, baru tau :)


p/s: Myra takde member kad..heheee

syawalsimpsons berkata...

ooo..yeke boleh..akob siap foward mesej tu kat sue....kikikiki...kire nak G esok, tapi kan kalo kasi pada cashier N promoter yang sama...takut jugak mana la tau EL ke atau cuti atau MC ke kan...mmmm....tapi mmg ok pon gitu...cuma yang tak best tu kena dtg 2X la...sue G esok....

Mamamya berkata...

owhhhhhh...ye ker? akak x tau pun blh buat cenggini.. mmg btl klu time members day tu mmh sesak n padat..nak bawa anak2 pun payah...

eima berkata...

baru tau ... nanti nk try ckp la ngan cashier tu .... hmmmmmm tp equine tu tak byk choice la tak besh ....

Imaan09 berkata...

huhuu..tp mana tau y mana yang nak sale kan..??
anyway, thanks 4 sharing

@e_da berkata...

waaa boleh ya.... Nad kalau jcard bukit tinggi ada bgtau tu.... Hihihii

mummy_ayu berkata...

tak pernah pegi lagi j card or aeon card day..sbb tau..confirm2 ramai giler orang...

Salina@IbuAqil berkata...

x tau lak leh wat gini ke x nad..
tp akak pon mmg x penah g pon kalo member kad ni sbb si ayah Aqil susah nak diajak g tmpt sesak2 ni.. jenuh!!

wan nurul hezrina berkata...

wahhh nie dapat tips nie..hoho dah taw dah nurul.pasnie harussss buat mcm2..tapi selalulah terlepas aeon card day nie

Cikbintang berkata...

cikbintang xtaw lak ley wt cmni...wahh best larh kalau wt cmni

♥cikmOt♥ berkata...

memang bleh wat macam ni...tapi nak p dua kali tu...arghh...meroyan tetiba...ekekeke

Ibu Lala berkata...

tak pernah tau pun boleh buat cam ni. menarik..sume jusco boleh buat camtu ke??

-iLLa- berkata...

yer boleh..saya slalu bt gitu..ms kt cheras selatan ari tuh byk saya bt hikhikhkhk...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Baca jer lah citer kengkawan psal JCard dan harinya tu...psl akak mmg takde Jcard pun. Mana taknya Jusco kat Ipoh...kat Penang tapi...kat Taiping takde, hihi..

Sue-Rya Qistina berkata...

saya suka shopping di AEON. mmg sgt selesa. xtau pun psl ni. hehehe

- SueN - MrS AzharI berkata...

su penah buat...kat jusco equin....promoter tu ckp ramai yg buat camtu....best...sbb kite dh blh pilih siap2 bj yg kite nk..xyah berebut...just masa jcard sale g byr je...tp mmg kene amik no tel org yg jg bj kite tu....sbb tkut masa kite dtg...dia xmasuk keje or dh lepas waktu keje...dtg just byr n terus balik..xyah berasak-asak lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...