09 Ogos 2012

Ada Bakat Jadik GIMNAS! :P


Nak citer pasal Baby Nayli
Adoiyai!
Anak2 ni macam2 ragam!
Kadang2 bikin mak nya fenin!
Kadang2 bikin mak nya gelak sorang2!
Haha!

Aritu kengkonon saje la nak amik gambar Zakwan & Baby Nayli
Kasik Zakwan peluk Baby Nayli
Zakwan bukan larat pun nak angkat
Saje eksyen jek, hehehe...
Lagipun
Tak berani la MamaZN nak bagi Zakwan angkat2 Baby Nayli
Mula2 OK la...
Tu pun selepas beberapa kali snap, hehe
Masa ni Baby Nayli dah start rimas dah ni
Sebab Abang Zack makin lama makin men'cekik' Baby Nayli, hehe
MamaZN pun sama... Suka lambat2 nak snap!
Tapi bukan disengajakan ye
Tengah 'menerai' barang baru kekdahnye ni ha, ahahhah! =D


Baby Nayli muka berserah jek, haha!

Baby Nayli makin lama makin rimas
Abang Zack pulak makin lama makin mencengkam pelukannya tu
Cara paling mudah Baby Nayli nak lepaskan diri?
Tengok ni... 





























Baby Nayli melentur2 kan badannya
Dah ala2 gimnas dah ha! Haha!
'Peace' Abang Zack pun dah ke bawah
Tapi senyum Abang Zack tetap maintain ;)

Lepas Baby Nayli dapat lepaskan diri
Mula la membawak diri yang tengah merajuk tu, haha!
Tak leh tahan!
Budak umo 7 bulan dah pandai merajuk
Mesti kawan2 pun tau kat mana port dia membawak diri tu ;)

Tu... Kat bawah tu jugak dia bertapa!

Hmmmm
Nayli, Nayli...
^_^


p/s:
Tu sebab ada peribahasa
Melentur buluh biar dari rebungnya
Tengok Baby Nayli lenturkan badan?
Canteeeekkk jek!
Ahahaahha!
Cuba kita buat skrg? =P


10 comments:

Myra Jay berkata...

Hehee, pandai adik Nayli melepaskan dari cengkaman abg ;)

Yg tak tahan siap lari bawa diri lagi ;)

eima berkata...

peha nayli ..nyum nyum ... geram aku tgk ... jumpa nanti achik cubit peha kamu tau...bgtau awal2 mama die tak le nk marah kan ...hehehe

syawalsimpsons berkata...

BETOI2 MELIUK LENTUR NI

Zue AnnaLeeya berkata...

hahaha... mcm2 nayli nih..
abg zack pon tak larat nak pegang adik...
adik tuh bambam sgt kan????

zalea pon dah pandai skrg...
klu kita riba jer, mesti dia lonjak2 bdn dia tuh... takmo duduk, nak bdiri jerk...
tak padan baru 3 bln...
nk bg pakai diapers pon dah seksa skrg tau... huhuhu

Imaan09 berkata...

hahaha.. peha tu sodap tu buat goreng kunyit!

Lily@MamaZaraZareef berkata...

macam2 dah ragam nayli yek..hehehe..geram jek tgk die..=)

ieyda berkata...

elok je dia lentur mcmtu kan...sian zakwan duk menahan nayli dari jatuh

mamalieyna berkata...

pandai dia cari idea nak lepaskan diri..clever ! ^_^

Nana berkata...

Halahai budak montel ni la
Gerammmm

wan nurul hezrina berkata...

geram tgk!peha gebu gabas sungguh!merahpun selalu nk pegang sofia tapi tulah sofia selalu lentok2kan badan dier

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...