27 Ogos 2012

2000 Derrr..! =P

Diam tak diam
Sepanjang MamaZN ber blog ni
Dah 2000 posts MamaZN buat!
Sangat tidak sangka, haha!
Apa kebenda la yang MamaZN merepek meraban kat sini
Sampai dah cecah 2k tu, kahkahkah! =p


Terima kasih pada kawan2 semua
Yang sudi membaca 'repekan' MamaZN ni ^_^


Kawan2 pulak dah berapa posts? Jom share! :)


11 comments:

mummy_ayu berkata...

Ayu dah 3194 post..uuii..banyak tu...banyak berceloteh ..:-)

syawalsimpsons berkata...

bila dah lama2....tak tau ape yang kiter cakap kan...

Salina@IbuAqil berkata...

Umak aihhhhh..
Hebat nad..
Kagum akak.. ;D
Selamat Hari Raya yer!! ;)

♥ Elin ♥ berkata...

tahniah lah..itu namanya rajin :) banyak idea nak curah tuh....nanti 10 tahun akan dtg bila baca balik pasti gelak sorang2,... ;p

bnyk memory dah tersimpan dekat sinikan,.

apa pun selamat hari raya sis!

♥ Wina ♥ berkata...

saya baru seribu lebih hehehehee

salam kenal dr segmen lulu ;-)

Cute Mum berkata...

uyun punya dah 2055.. bila pikir balik, apalah yang kita mengarut dalam nie kan.. hihi..

Alycia berkata...

wahhh, dasyat tu.. dah 2k.. happy blogging dear... nad mmg rajin.. hari2 mesti ada entry..

lia berkata...

byk tu nad he3... kita baru 1670 jer...

Liza berkata...

Eh, Liza tak cecah seribu pun lagi.. Blogging lewat drp Mama ZN..:))

mamalieyna berkata...

Nad mmg aktif.. nnti nak cek jgk la..sokmo tak perasan..hee~

salam aidilfitri!

eima berkata...

ko merepek pun aku suka gak baca ..pelik kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...