10 Ogos 2012

1st Time Ber'Instagram' ^_^

Okeh, MamaZN mengaku MamaZN agak ketinggalan, haha!

Syok jugak ek ber'IG' ni :)
Edit sana, edit sini
Gambar pun cantek 
Sonang pun sonang
Tak jadik la amik DSLR, haha!
(orang paling lega adalah PapaZN =p)




MamaZN masih dalam proses pembelajaran
Hehehe...
Mana la MamaZN reti nak guna hengpong baru ni
Nak godek2 suma MamaZN tanya kat Zakwan
Anak bujang tu lagi expert kot! =p




Dalam tak reti tak reti tu
Dah berkeping2 jugak share kat FB =p
Kahkah!


16 comments:

@e_da berkata...

wah nanti leh invite nad kat instagram... senang kan.. akak punya instagram nama shinbi... nti i follow u ek...

Imaan09 berkata...

DSLR tu utk orang y memang 'idamkan cabaran' untuk hasilkan gambar cantik..saya pun klu guna DSLR turn to AUTO MODE aje..haha.. baik xyah kann..

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures berkata...

ala lirek ar..
tak kisah la pandai ke tak..
janji kte share kegembiraan bergambar bersama sama kan mamaZN :)

lia berkata...

nad, atleast hang da berIG, lia ni menda tu pon xtau apa ha3

Sue-Rya Qistina berkata...

biasalah tu. mula2 baru guna mmg x brp nk reti. tp senang je. lama2 nnt pandailah tu. hehehe

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/08/uptown-kota-damansara.html

eima berkata...

aku pun tak reti guna dah lama dah donlod tapi gunanye sekali dua je

Huda berkata...

huda pun suka instagram :)

ieyda berkata...

fuh dh terer beristegram ye.....

ch@ berkata...

hahaa. takyah edit, sbb siap sedia dieditkan.

Nana berkata...

dah lama upload gmbr guna IG
eh enpon br bole update blog x
guna blogger.droid

wan nurul hezrina berkata...

gambar nayli ngah tido sebijik sofia.masatuh nak try instragrem gak..hikhik

wan nurul hezrina berkata...

gambar nayli ngah tido sebijik sofia.masatuh nak try instragrem gak..hikhik

Myra Jay berkata...

Bukan kata Sis yang ketinggalan, myra lagi la tak dak langsung IG ni segala..
Kat henpong pun takdak :)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

ala nad..kite lagilah jakun tau..wlupon android leh install application instagram ni..tp tak pernah sekalipon mencuba..lom dpt seru nak godek2 lagi..huhuhu..sian kan

ALoNa CintamaniszLite berkata...

android leh buat instagram ye?? ingatkan kena beli kamera khas utk instagram...hihi. Akak lagi la tak tau apa2 psl ni..ngee

kayyana berkata...

hehe.. dah ade intasgram... hehe.. selamat berinstagram ye .. mmg senang pakai instagram ni.. gambo pun cantik cantik juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...