05 Julai 2012

Zakwan Menang Tiket Wayang THE AMAZING SPIDERMAN!

Arini plak nama Zakwan pulak yang mengena
Tapi dalam dua2 situasi
MamaZN la yang tolong isikan entry form, hehehe
Thanks Voila Sdn Bhd!
Tak sia2 MamaZN belikan majalah Cars utk Zakwan tiap2 bulan ;)

Alhamdulillah
Dapat jugak Zakwan tengok citer idaman dia
Dari minggu lepas dia mintak nak tgk citer ni
Pastu menang atas nama dia plak
Memang kemenangan yang sangat best la bagi dia!
Walaupun bukan dia tau apa pun, heheheeh


So, Ahad ni kami pi e@Curve lagi la jawabnya, hehe
Sebelum ni pegi pun sebab tgk wyg free jugak


p/s:
Tu pun bergantung kepada kesihatan Baby Nayli
Harap2nya cepat sembuh
Dapat la Abang Zack tgk citer ni, huhu!
Hehehehe

9 comments:

mama tisya berkata...

wah dpt tgk wyg free...tahniah

syawalsimpsons berkata...

rezeki zakwan tu....baguih....akob sudah selamat tgk...tak ajak mak jemah pon...mmmm...

mekchu berkata...

murah rezeki si zakwan nih.. siapa yg untung? mak pak dia jugak.. hihihi..

wan nurul hezrina berkata...

zakwan mmg murah rezkiiii..beshnyer dapat tgk wayang..harap nayli cepat sembuh..kesian naylikan..

eima berkata...

tahniah..... syok nye dpt tgk spider man mesti zackwan suka nanti

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah Zakwan
besh tu dpt tiket wayang free..

lepas ni nak try jgk ler beli majalah Cars utk Zaquan..hehe

Imaan09 berkata...

wahhh..tahniah wawan..

Nana berkata...

wahh bestnye
kita mmg tunggu cite ni

MRS. K berkata...

kite dah tgk dah cite ni malam tadi.. ngeee~ ada gak babak kissing2 tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...