25 Julai 2012

Wordless Wednesday | Dah Nak RAYA Ke Bang? =P

Damdamdum, bunyi mercun.. Ewah! ;)


Tu... Siap cuci2 kipas bagai tu
Lap2 segala... Macam dah nak rayaaaaa jek =P
Hehehe... Semangat!


Kehkehkeh!
Takde maknanya...
Ate, kipas dah berhabuk sangat, memang dah kena lap pun
Elok plak timing nya tu sehari sebelum puasa =P


Kawan2, ada tetapkan hari utk kemas umah sempena sambut raya tak?
Bila tu agak2nya? 
Seminggu sebelum balik kampung?
Sehari sebelum puasa?
Tak kemas pun?! =P


p/s:
Cuba meng'hepi'kan diri sendrik
Sebab PapaZN kena keje raya ni, uwaaa!!!
Tak dapat beraya bersama la nampaknya
Isk, isk, isk...

7 comments:

mama_umar_maryam berkata...

alorr..keje ke papaZN..xper2..happykan diri..lepas keje tu blh je raye same2 ,jln same2 ;)

Masya berkata...

lebih suke kemas rumah dan pasang langsir baru/ tukar sebelum seminggu atau beberapa hari nak puasa hihihihi.. senang, kalu penat blh minum.

syawalsimpsons berkata...

ala papaZN keje time raya...mmmm....sue yang dapat tau ni pon sedey..mmmmm

Sue-Rya Qistina berkata...

selalunya 2-3 ari b4 raya sbb ade anak2.klau kemas awal2 mesti bersepah semula..hehehehe..ala kesiannya ur husb kena kerja ye.sabar ye..

Iela Fazielah berkata...

mcm ila suka kemas seminggu raya..kalau dpt mlm raya lg best.. tp sejak kawin mlm raya dah dok rmh mak or makmertua...hehe

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

papa kyra kyreen siap ukur panjang langsir lama sbb nk ganti baru kekekke ..kemas umah emmmm dekat nk raya kemas la kalau kemas skang sure raksasa 2k sepahkan balik ..

sian x dpt beraya ngan prg tercinta nk buat cam mana dah keje hehehhe

mamalieyna berkata...

hehe...kita time raya, tak ada org nak mai umah pun, so kalau ada buat open house baru beriya ngemas, kalau tak..biasa2 sajer..hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...