09 Julai 2012

Weekend Yang HECTIC!

Assalamualaikum
Selamat pagi semua! :)
Harap2nya ceria dan bersemangat utk memulakan rutin harian!

Amacam weekend kawan2 baru2 ni?
Mesti ada citer2 best ni...
Tak sabar nak jenjalan blog kawan2 nnt :)

Weekend kitorang?
Aiyooooo.. Sangat memenatkan!
Penat sebab banyak berjalan
Dan sedih sebab tak mencapai matlamat, huhu!
Tapi selagi kita bersama2 dgn yang tersayang
Insya-Allah penat tu kejap je
Yeeeeee keeeeeeeeeee......??????
Uwaaaa...!!!!


Kul 9.30 pagi dah kluar dr umah
Hala tuju pagi2 tu gi Jalan Kebun dekat2 dgn Shah Alam tu
PapaZN ada hal
Actually PapaZN berat hati nak pegi
Sebab plan asal PapaZN nak gi pasar basah kat Banting (semangat!)
Tapi sebab MamaZN beriya sangat soh pegi jumpa kawan Papa tu
Tu yang PapaZN pegi jugak
Kami ni pulak sebuk2 nak mengekor
Last2, tunggu PapaZN dalam kete dekat sejam!
Mana la budak2 ni tak ngaruk!
Mula2 ok la lagi
Lama2 masing2 dah rimas, panas, malas tunggu lama
Hasil perjumpaan PapaZN tu?
Sia2 sahaja, huhu!
:(

Kami teruskan perjalanan ke Bangi pulak
Nak gi klinik homopati kat PKNS
Sampai kul 12.30 tgh hari
Appointment kul 2.30ptg!
Adoiyai...!
Tapi naseb baek...
Sebab berpeluang jumpa dgn seorang rakan alam maya 
Yang sedang 'membawak' budak ;)
 (sapa agaknya ya? =p)

Lepas gi klinik homopati
Balik umah!!
Masing2 dah tumbang
Zakwan jek champion!
Anak bujang ni mana mau tido petang
Dia sanggup 'bersengkang mata' mengadap kete2 mainan dia tu
 

Pas Asar kluar balik
Gi AEON Jusco Bukit Tinggi plak
Jenjalan cuci2 mata, hihi
Kluar dr Jusco tgk2 jam dah kul 9mlm!
O.M.J!!! 
(owh mak jemah!)
Tak sedar masa begitu pantas berlalu!

Balik umah, dah kul 10
Tetibe, PapaZN dapat kol dari tmpt keje
Ada sesuatu berlaku (hal2 keje)
Terpaksa la PapaZN siap2 gi tmpt keje plak
Tengok masalah yang melanda tu
Ksian PapaZN ;(
Kul 2.30pg masih blum balik lagi
MamaZN pun tak larat nak tunggu dah
Dah tido awal bertemankan anak2

Tu baru citer ari Sabtu
Ahad blum lagi..!
Aih, malas nak citer la
Tulis jek pun dah terasa cemane penatnye
Apatah lagi kawan2 yang membaca, hehe
Mesti mengah, haha!
Bukan sbb terasa penat bila berada di tmpt MamaZN
Tapi sbb panjang sangat entry ni!!!
^_______^


Kawan2 plak cemane?
Apa cer?
Cer citer cer citer... =P

12 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

wiken yang membosankan...terkurung jek di rumah...hahaha

lia berkata...

Ya Allah...

seyes hang rajin kuar 2-3x dalam sehari la nad.... budak2 pon ilek jer ikut ek..

awat muka Nayli tu? kena geget nyamuk ker? ternoda muka anak dara tu...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

xpe senin sampai jumaat dok umah kan kan ..kekek sabtu ahad penatkan diri ngan berjalan sakan heehhehe

MRS. K berkata...

satu ahad ada wedding makan preee hehehe

lieyalatif berkata...

aduh nad...tgu sejam dlm keter tu...walaupun sejuk berekon tapi tetap kematu bontot dok lame2 dlm keter kan....budak2 pun mule laa ngaruk boring heheheeheh......

lieya punye weekend pun penuh.....bawak budak2 jengjalan....

eima berkata...

skrg ni tgh sales kan ... dah beli dah sikit dah bj raya rasa tak mampu nk beli sekaligus ..kikiki

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

wah jadual yang padat dan penuh nie...
jue biasa je..habiskan masa sabtu petang di flora putrajaya

ADEEYA berkata...

Kerja kerja dan kerja haha Sabtu penat sebab seharian kerja :/

syawalsimpsons berkata...

tak da yang special pon selain jumpe nad ...kikikikiki....blk hemopati, memasing tunggang terbalik...ahad je kuar...tu po dah petang..ada misi...tapi tak tercapai..alahai

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Hehe...padat ngan aktiviti ye, Nad..
Takpe..aktiviti ngan famili..berkat!!

Imaan09 berkata...

papaZN tu, kerja kt kilang, larat lak ye nad..apasal laa mr asben ku sosaaah sgt nak g jenjalan, sbb nk berehat kt umah saje bila ada peluang(weekend)..sbbnya kt kilang dah sgt penat katanya.. nk kena bg makan vitamin bebanyak ni..hehe

Nana berkata...

weken?jumpe sama abang ce citer ce citer hahahahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...