02 Julai 2012

We Are Back! ^__~

Assalamualaikum...
Selamat kembali dari kampung :)
Alhamdulillah...

Rindu giler kat kawan2 sume!! Haha! =D
Tersangat2!!
Baru 4 hari tak jenguk2 blog, dah rindu semacam
Apatah lagi la time 'cuti' 2 bulan aritu kan? Hehehe...



Btw,
MamaZN sangat2 berterima kasih pada kawan2 sekalian
Sebab prihatin dgn masalah MamaZN ;)
Thanks banyak2!
Rasa lega lepas dapat 'luahkan' kat sini
Walaupun tak sepenuhnya
Dan paling penting
Kata2 kawan2 sekalian tu
Sedikit sebanyak menaikkan semula semangat MamaZN
Syukur, Alhamdulillah
Sangat2 menghargainya! :)

Thanks jugak pada yang sudi menjadi pendengar
Tapi seboleh2nya MamaZN takmo la menyusahlan kawan2 pulak
Sebab MamaZN tau, kawan2 pun ada masalah sendrik
Dan rasanya MamaZN pun tak elok la nak menceritakan secara details kan?
Sebab ramai 'silent reader di kalangan ahlil keluarga'
Hehehehe..
Agak tidak manis di situ :)




 Okeh, okeh!
Takmo sedey2, takmo moody di pagi Isnin ni
Semoga kita semua diberkati Allah, 
Diberi kasih sayang, diberi kekuatan menghadapi dugaan
Dan dipermudahkan segala urusan 
Aminnnn...


Mood : 
CERIA sbb malas dah nak amik tau (hal mggu lepas), ahahha! 
Bley? =p


p/s:
Kejap je dah masuk bulan Julai kan?
Tak lama lagi dah nak puasa dah...
Hemmmm
Ada 2 hari lagi ni! Caiyok2! =p


9 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

yes..kembali ceria....
lupakan aje apa yang berlaku..insayallah ada hikmah nya

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

mood ceria ok .. x mau sedih2 tgk anak2 ilang la problem nnt hehehhe

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah cantik baju, time nak pi kenduri ke tu...comey nayli..

Bionic women berkata...

NAD...MISS U MUCH..
KITA NI ASYIK X JADI JER NAK JUMPA KAN?????

eima berkata...

sweetnye warna bj hang nad ..... alisha nye dress pun lawa .....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Amin..
jgn sedey2 sgt ye nad..

betul tu cepat sgt masa berlalu..3 minggu lagi nak puasa dah..

Sue-Rya Qistina berkata...

welcome back! semoga ceria2 selalu :D

Falsya berkata...

yeayyyy!..happy sudah nad..tamau pening2 lagi tau..hehehe..geramnye tgk baby nayliiiii!!!..

mummy_ayu berkata...

ye la..buat apa nak sedih2..be happy... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...