12 Julai 2012

Wacchhhaaa!!! | Aksi 18SG Baby Nayli

Jap...
Cantek ah tarikh arini 12-07-12
Menarik! :)

*****

Okeh2 sambung citer...

MamaZN kalu tenung gambo2 ni balik
Asek dok tersengih sengsorang jek, ahaha!
Kejadian berlaku di depan mata kekdahnya ni
:)

Wacchhhaaa...!!!!
Mula2 Abang Zack tido sambil peluk Baby Nayli
Belum sempat nak amik gmbo depa tido gaya berpelukan
Depa dah tukar posisi plak!
Jadikla yg camni, hehehhee...
Sedap jek kaki Baby Nayli landing atas Abang Zack =p


Hiyaarrrkkkkhhh!!!!
 Dua2 dah lama diulit lena
Apatah mimpinya si Baby Nayli ni
Bleh plak tetibe dia melayangkan flying kick kat PapaZN!
Ahaahahaha! Lawak betoi! =P



p/s:
Opss! Terkantoi plak tido kt tingkat bawah, hehe
Sejak kejadian itu, memang kami tak tido atas, huhu!
Melainkan kalu ada hal2 tertentu jek
Biasanya bila ada famili tumpang bermalam
Baru la kami tido kat atas ;)


17 comments:

eima berkata...

sama la kite tido bwh ... kekdah berhati2 kunun nye ....

alisha pun gini ... lasak betui tido 2 mlm lepas ... tetiba tgh2 mlm bgn duduk pastu baring semukla tp pala die hempap hidung aku .... sakit tak hingga la .... sbb mlm sebelum tu fahim yg buat gaya ghitu ... sampai hari sakit lagi batang hidunga ku tu

@e_da berkata...

hahahah ganas la adik tido.... heheheh

Alycia berkata...

alahai, comeynya dia ;)

Sidratul Muntaha berkata...

dak ara pun mcm gitu jugak smpai skrg
sesuka ati je kangkang lps tu ltk kaki dia kat muka abg long dia.
ahahaha
ganeh,ganeh..

ytekecik berkata...

mak aiii tinggi kaki nye.. comel nyer nayli..

MRS. K berkata...

ganah mung! hehehe

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

sbb ni la terpaksa asingkan adik ngan kakak kekekke kakak tido atas katil adik tido kat toto tepi katil ..kalau tido sama2 cam ni la jadinye tu lum lagi kakak tindih adik huhuhu ..

cute nayli buat cam tu hehehe

syawalsimpsons berkata...

WAHHH ....kena flying kick tu...kikikikiki...ngah mimpi belajar kungfu kot...

Keyphochee berkata...

sangat comey..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

lasaknya anak dara nie tidur....

mimie.. berkata...

ahahaha comeiiii je cara dia tido..
bukan main lg kaki dia tu ;p

lieyalatif berkata...

hahahahahaah...comel gileeee okey nayli!!! tergelak tgk pic die ni nad....cute sgt!! mmg aksi ganas nie.....kaki tak hagak2 landing atas org lain heeheheheh......sedap agaknye kaki tinggi gitu....lena lagi tdonyer hah......

Bionic women berkata...

boleh tahan lasak tu..hehehe..
comel jer abang zack tido..
nampak ag sopan dari nayli ni, camno tu?? hahaha..xper baby lagi

e!ya berkata...

wahh anak dara yg ganazzz!! hehehee

lia berkata...

anak dara ni melasak ek he3....

mujur abang Zack tido... kot x, mau nanges lak abg Zack sbb Nayli buli he3

MaMa CyDa berkata...

hahah siyes comel jek bb nayli nih. samalah kita nad, sejak kejadian anak kedua akak jatuh katil hampir sethn lebih yg lalu, mmg kitorg pakat tido kat ruang tamu jek ... rasa lebih selamat huhuhhhu

Sue-Rya Qistina berkata...

aksi wachhhhaaaa tu yg ganas tu. sama la ngan anak saya. tido ganas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...