23 Julai 2012

Unplanned YANG BEST! :D

Berikutan dengan entry tadi - berpuasa di tgh Kotaraya KL

Sebenar2nya
PapaZN bakal hadiri interview Jumaat ni kat area tgh KL
Pastu PapaZN ni pulak bukan nya 'pandai' sangat dgn area KL
Dah la pulak tu nnt kena pegi sorang2
Kalu kami temankan lain la citer
Mana tau merasa dok Corus Hotel! Mode : Verangan! 
Sebelum ni kami ikut jek =P
Tu yang dok dalam kete smpi kematu! Hehe

Owh, memang PapaZN ada google tmpt ni
Tapi tu la...
PapaZN lagi puas hati kalu dpt tgk sendrik bangunan nya
So, nanti takde la tercangak2
Tu la sebabnya tetibe jek PapaZN ajak pi KL
Kalu sesaje, jangan harap la kan?
Nak2 plka bulan puasa ni

Dapat gak bawak Zakwan & Nayli jalan2
Mesti Zakwan hepi

Dan ofkos la hepi bila PapaZN ajak gi survey tmpt tu naek ketapi! :)

Naik komuter @ Batu 3 Shah Alam - 11pg
Baby Nayli pun merasa naik - 1st time!


Yeay dapat naik komuter baru! :)


Sangat selesa! :)
Tapi time ni orang laen sume pandang2 PapaZN
Rupa2nya tu koc pompuan!
Patut la depa sume pandang2!
Okeh, cari tmpt lain! =P


Dapat la tmpt duduk lain
Tapi terpaksa dok asing2
PapaZN dok ngan Zakwan kat depan tmpt duduk kami ;)
Sampai tertido Baby Nayli dibuatnya, hehe...


Baby tido, Mama nye je la yg menggedix! =p


Dah sampai KL Sentral, bersesak2 pulak la meredah orang ramai
Nak pi beli tiket Putra LRT pulak
Agak 'peghak' sebab 1st time beli tiket yg berbentuk token
Bapak ramainya orangggggg...!!!!
Cuba teka kami dapat tempat duduk ke tidak? ;)


Posing2 kejap sebelum keluar tren LRT ;)


Dah sampai ke destinasi, turn PapaZN plak dukung Baby Nayli ;)


Dekat area2 sini la PapaZN kena pi nanti ^_^


Okeh, dah jumpe tempat, jom balik!
Beli tiket dulu balik ke KL Sentral semula ;)


Sampai KL Sentral, betul2 dah waktu Zohor
PapaZN ngan Zakwan pi solat dulu
MamaZN plak kasi minum pada Baby Nayli ;)
Ksian, dia dahaga...
Uit, terkangkang! Tutup sket! =P


Dah siap solat, beli tiket, masa utk balik pulak! :)
Naik komuter balik ke Batu 3
Zakwan nak posing2 dulu kat gmbr komuter baru


Alhamdulillah, senang dpt tempat duduk
Zakwan pun seronok dapat tgk panorama ;)


Tu la citernya
Jalan2 kami ari Sabtu aritu
Sampai umah kul 3 terus siap2 utk masak2 berbuka
Niatnya nak berjimat
Takmo beli macam2 kat PARAM
(Pasar Ramadhan)
Moga diperkenankan ;)


Harap2 PapaZN boleh pegi sengsorang nanti...
Good Luck Papa!

12 comments:

Ya ALya berkata...

Good luck yer....bam bam tul baby nayli ni

mummy_ayu berkata...

good luck to papa zakwan!! emm..bam bam nya,,geram

mamaRIFQY berkata...

wahh..jalan2 time pose..rajin betul nad ni..hehhehe...kite pon suke masak time berbuke..tak suka beli bungkus dr pasar..tak sodap!

Imaan09 berkata...

wahh..menda unplanned memang ada banyak kejutannya sendiri..besnya nayli dapat nek train baru yee..

eima berkata...

nayli yg bambam .... geram ....
kaki montok ... semua montok isap plak susu badan je senang tak yg bw set botol bagai just sua je ....syok2

Gieyana berkata...

bstnyer...kalau nureen dpt nek menatang nie cfm nonstop bekata2..haizz! :-)

Zue AnnaLeeya berkata...

wahhhh... sukerla zakwan naik ketapi....

akak pon sama nad... takmola param2 nih...
msk sdiri lg puas ati nak mkn....

mama tisya berkata...

jln kia peng opis akak...papaZN ada interview kt jln yg mana satu:-p kalo kt klsentral tu pyh la nk dpt duduk dlm tren kecuali kalo bernasibaik..even dukung ank kecik pn kdg2 org wt derk je

syawalsimpsons berkata...

mmg seronok la dier berjalan...bila nak bawak syawal naik tren ni..dolu dah..tp dlm peyot la..kikikiki

PUANSTOBERI berkata...

haaa...sekitar2 KLCC yer interviewnya.. dkt la ngan ofis akak. hihiks :P

wan nurul hezrina berkata...

betul2 kalau bleh jimat baik jimat.kalau g param nnt semuanya ndak beli.huhu

QasehnyaRania berkata...

ala..comeynya nayli :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...