30 Julai 2012

TerSEPIT & TerSEKAT! =P

Tu la dia...
Sebab dah seronok sangat bergolek
Sesaje la dia nak try masuk bawah kabinet tv tu kot
Pastu takleh kluar, haha!

MamaZN gelak2 dulu, amik kamera - dah snap2
Baru amik Baby Nayli, kehkehkeh!



Situasi camni la yang selalu MamaZN citer tu
Dah lepas puas bergolek
Atau dah takleh nak bergolek lagi
Baru la MamaZN datang angkat Baby Nayli

Ha!
Lagi 1 port yang Baby Nayli suka buat maknya penat!
Haha!
Meja sebelah tv
Bawah ni memang Baby Nayli suka sangat dok lepak
Dah lepak lama2 pastu tak reti nak kluar
Memang selamat la jadik mangsa kamera maknya
Haha!


Ala, tomei2... ;)

18 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

sok dia dah merangkak, lagi penat...

iris baru belajar nak menapak selangkah dua...yey

izdihar berkata...

haha...privacy port lepak tu...

syawalsimpsons berkata...

nayli mmg suke cari port bawah meja kan...

Nafisa81 berkata...

tgh lasak...tgh suka mengutip..apa bende jumpa sume nak sumbat dalam mulut

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

hahahaha tuelah suka golek2 sangat dah tersempit

eima berkata...

asek la bergolek..alisha dulu tak sgt bergolek ni ... bila dah leh ngesot pun sama ... tak pegi memana ... tp dah boleh merangkak ... sampai tangga kat atas dah die pi .... memanjat je kerja ...

nayli lebih xtrem mama die kena lebih waspada la .... abis abis la tangga tu ...

lia berkata...

spongebob nyer muka pon ala2 gelakkan Nayli mcm hang jugak ha3

Huda berkata...

heheheheh...xtahan la tgk nayli tersepit..sian dia :)

Falsya berkata...

comel gile stuck xleh nak kuar..hahaha..ngan baju sponge bob lagik..hahaa..

Ya ALya berkata...

Hahaha..lawak la baby nayli ni...mcm2 ragam ank2 ni...

lieyalatif berkata...

dek nayli tomey oiiiii...ape laa awak suke sgt dok bawah meja tu heheehehehe....laju jek bergolek kesane yeak...cute!!

nampaknye nad, nayli ni cepat berjalan ni sbb lieya tgk die ligat semacam....best2.....senang bile budak dpt kaki cepat ni...kurang le kite nak berdukung kekeekekek

ieyda berkata...

alololo.....comeynya baby nayli tu....pandai dia cari port utk melepak ye...

juelee berkata...

ala comeynye..... dok tersangkut tu kiut gile, seb baik tak nages.. bagus bb nayli ni..

zehan berkata...

nakal benar mak nya.....leh snap amik gmbar dulu...hehhehe

Myra Jay berkata...

Heheheee, baby Nayli dok cuba main nyorok2 la tu :)

Nana berkata...

hehehe geram budak debab nih
time ni mmg dia tgh nak explore kan

kayyana berkata...

hahaha.. comel je die golek golek pastu tersepit.. pastu nangis nangis minta tlg.. sure comel kan.. bam bam btul budak ni

kayyana berkata...

hahaha.. comel je die golek golek pastu tersepit.. pastu nangis nangis minta tlg.. sure comel kan.. bam bam btul budak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...