26 Julai 2012

Shoot MODEL Di LADANG TEBU?

Tu dia aihhh!
Sape la yang mencari tu, hehe...


Sebelum ni, MamaZN tak penah plak hirau pasal keywords ni
Aritu tak cemane, bleh plak ter klik
Tengok atas2 sume ok la... Takde apa yg pelik pun
Memang sume2 pun ada kaitan dgn blog MamaZN
Tetibe....
Ada plak yang cari 'shoot model di ladang tebu'
Apekejadahnya..?!!
Haha!
Lawak plak rasanya ;)


Kawan2 penah check keywords camni kat Nuffnang tak?
Apa keywords pelik yg kawan2 penah dapat? Share plzzz...
:)


6 comments:

eB berkata...

ha3....
camner leh jadik g2

lia berkata...

pernah jumpa keyword 'baby bogel' eiiii rasa nak sekeh2 jer org tu

Gieyana berkata...

ekekeke...sek bek x der perkataan lucah...:-)

mama tisya berkata...

tu la kdg2 keyword klakar gk kn...keyword kt blog akak psl cr gmbr siti bogel=siti nurhaliza kot..hehehe tp mana ada mayb ayat entry kita tu jd SEO tu psl terkena blog kita

eima berkata...

rajin gak cek .. tp mostly ultraman la ...hihi

Saleha berkata...

salam kenal

sya tak dapatla nak cek keywoed tu
kat analisis tu kosong.. nak tgk unic visitor dan pagewiewpun takde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...