06 Julai 2012

Sape Suka Lepak Kedai Mamak..?

Angkat tangan...!!! =P

Kalu kawan2 la kan...
Suka tak kalu breakfast kat kedai mamak?

MamaZN masa mula2 dolu idak le suka sangat pun
PapaZN la ngajo! Hehheh...
Sampai kat anak2 sume suka pi mamak je skrg ni
Tapi kene tgk gak la...
Yang kot** tak kan pegi!

Aritu PapaZN ajak pi breakfast kat kedai mamak
Ada 1 kedai mamak baru bukak kat area tmpt kami ni
Sebab dekat...
Tu yang naik moto sampai ber-4 tu, ahaha!


Zakwan dgn feveret terbaru dia - megi goreng!

PapaZN kemain! Dia yang ajak lepak mamak
Dia pulak beli kat kedai lain! Cait! =p
Nasi lemak - menu PapaZN

MamaZN cam biasa - roti telur :)

Teh ais utk MamaZN 
Teh O' ais utk Zakwan 
(PapaZN kongsi ngan Zakwan)



Apa la naseb...
Lambat btul waiter amik order!
Bila dah lambat amik order, lambat jugak la dapatnya
Maybe sebab weekend kot
Lagi 1 maybe jugak sbb diorg baru bukak
Tak biasa lagi...


 

10 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

hehehhe kami nak senin sampai ahad ada la 4kali ke mamak ..balik amik anak2 je sure kyra tanya nak gi makan kedai mamak ke mama .. sampai mamak2 kat kedai tu kenal kami .. siap dukung2 si kyreen alahaiii ...
menu biasa je roti canai atau mee goreng

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kita jarang2 sekali BF kat mamak, sbb hubby tak suka sangat, suka soh isterinya masak, weekend la time dia nak request macam2....kalo makan kat mamak kita suka thosai dia...

Imaan09 berkata...

ya..suka! servis laju..agak murah.. dan sy peminat tegar kari kaw-kaw y hanya mamak boleh buat..waaaaa..tetiba rindu penang!

eT berkata...

geng la ngan laki den...hahaha...mamak di hati :p

♥cikmOt♥ berkata...

kenot go la nad...
tak suka ngan makanan mamak...hehehe

eima berkata...

fav aku .. ptg tghari mlm mamak pun tak de hal..hehehe

fahim pun suka megi goreng
aku cam biasa roti kosong banjir ...enpanjang menu slalu bertukar ...alisha mamam roti kosong ngan megi goreng je yg di penyek2

MaMa CyDa berkata...

Saya suka ... saya suka ...
(sila baca ikut gaya MeiMei dlm citer UpinIpin ^_^)

Hero2 akak asal hari cuti jek dorg mmg demand nak roti canai kat Mamak. ahahahah

syawalsimpsons berkata...

sue pon suke gak G mamak...tp tgk keadaan jugak la...kalo nak makan avy2 kat situ....kureng kot...tp klo setakat roti canai ok la...

p/s : nad G la tom yam kung Presint 15 tu,....nnt review ok...

Sue-Rya Qistina berkata...

saya dah lama x makan kt kedai mamak..ish rindu sungguh. nak2 mkn nasi+ayam goreng kt hakim seksyen 7, shah alam. mmg terbaik!

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

hehehhee lepak kedai mamak kadang2 best jugak...
sedap maggi goreng zakwan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...