02 Julai 2012

Patah Tumbuh Hilang Berganti ;)

Patah tumbuh hilang berganti...
Tapi biasa la...
Bila dah berganti tu mesti takkan sama dengan yang dah pergi 
Cewah! =P

BE yang paling lama dok bertapa kat blog Zakwan-Nayli ni
Dah pun pergi meninggalkan kami, huhu!
Dah la sebutir tu jek BE yang bertapa kat blog 
Yang lagi 1 plak 
Dok kat blog online biz MamaZN yang dah suam2 kuku tu =P
Current earning pun suam2 kuku jugak la jawabnya, hehe


Tapi syukur gak la
Walaupun takde BE dah kat blog MamaZN ni (huhu!)
Ada gak yg sudi menari2 kat blog lagi 1, hehe
BE yang ke-11 utk 2012 dah kunjung tiba :)
Alhamdulillah
Ada la rezki sket =)


p/s:
nak ke, tak nak, nak ke, tak nak, nak ke, tak nak cash out =p



9 comments:

Salmi Khairil berkata...

mama, macam maner yer nak bagi BE menari2 kat blog kita..puas dah cuba tak de satu pun Be yang sudi singgah..ke sebab blog saya tak femes

Sue-Rya Qistina berkata...

alhamdulillah rezeki.. :D

♥cikmOt♥ berkata...

HURMM...percaya atau tidak...tahun 2012 ni, satu pun BE TIADA di blog akak..sangat sedih...sobs...

cikbintang berkata...

alhamdulillah..bestnye!! cikbintang xpna dpt...heheee..rezeki anak2 =)

Keyphochee berkata...

huhu...sampai sekarang tak penah faham konsep BE tu...terukkan me...hehe

mummy_ayu berkata...

ok gak tu..Ayu dah lama tak dpt BE..now tak leh bukak nuffnang plak..ntah la..

eima berkata...

tahun ni mmg nuffnang murah hati la... tak putus2 laagi be utk tahun ni ...

mama tisya berkata...

tahniah dpt be ,,,jgn cash out dlu nanti lmbt tgu cek smp..cash out end month baru tk lama tgu cek cz nuffnang akan proses end month even kalo cash out awl bln

fieda berkata...

rezeki gak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...