31 Julai 2012

Ole-Ole Dari KOREA, TAJ MAHAL & HONG KONG

Balik kampung aritu 
MamaZN dapat ole2 daripada NenekZN ;)
Suke giler kot!
Sebab dapat hadiah FM
Macam tau2 jek NenekZN ni yang MamaZN minat kumpul FM
Hehehehe


Dapat la FM Korea, HongKong & Taj Mahal

Ada lagi 1 - FM China
Tapi tah... Mana dia tah
Tertinggal dalam kete kot, hehe

MamaZN tanya la NenekZN
Nape mak taknak FM2 ni? Letak la kat peti ais
NenekZN jawab :
Isy, taknak la... Buat semak jek!
Hehehe
Rezeki MamaZN la jawabnya :)


Kawan2 suka pintu ais 'semak' dengan FM
Atau suka pintu peti ais tu clean n clear



15 comments:

ieyda berkata...

bestnya nad dpt Fm free....sapa nk bg free Fm kat ieyda nie...nk jgk

fieda berkata...

wah..cantik..suke penuh dgn fm..hihi

Ardini Humaira berkata...

dni, kalau ada dni letak kalo tade, dni tak beli hehe :D

Nana berkata...

fm taj mahal je kita xde
hehehe
peti ais dah penuh ngan fm dah

mummy_ayu berkata...

dulu tak pandai sgt bab FM ni tapi sejak join blog nie..baru makin minat and dah pandai dah collect FM gak..suka bila tgk peti ais penuh dgn pelbagai FM yg comel2 dari merata tempat

mama_umar_maryam berkata...

sekali 3 fm tu haaa..hehehe

Myra Jay berkata...

Myra dulu sebelum kenal dengan blog memang tak suka FM lekat kat peti ais rasa semak..

Skrg ni FM dah melorot ke bwah pun tak kisah sebab nampak cantik..heheee

eB berkata...

eB nyer dh pecah2 pn ader dok jth. x muat dh. hik3

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

suka semak dengan FM yg pelbagai..
FM pun skrg ni ada mcm2 design..
ada sesetengah tu mmg menggambarkan sesuatu tempat yg kita pergi kan..

Cikbintang berkata...

comel je yg korea tu!!hehehe..
Suka semak dgn gmba dri sdri atau family hehee

Jom join Ga Cikbintang http://laylaluckystars.blogspot.com/2012/07/giveaway-salam-ramadhan-2012.html

lia berkata...

sejak tau hang suka fm, lia pon cm da minat fm ha3

syawalsimpsons berkata...

sue nak penuh ngan FM peti ais tu...tp almaklum la...asik jatuh la, pecah la...mmmmm...last2 taruk kat opis je sonang

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Akak ingatkan setem..rupa2nya FM, hehe..

Tp akak dua2 suka...setem pun suka...FM pun suka. Terpulanglah Nad nak bg akak apa, kahkah...takde lah gurau aje.

PEti sejuk akak mula2 takde FM tp bila dh ada kawan mula bg..taruk. Pastu ada yg bagi lagi...taruk. Lama2 akak sendiri lak suka beli FM lekat kat peti sejuk tu, hihi...

Sue-Rya Qistina berkata...

semua FM saya letak kt office.sbb ade anak tecik susah. dh pandai nk mencapai, abis jatuh berderai sumenye. hehehe

Ya ALya berkata...

fm tak letak kt peti ais...sb sayang woo..selalu letak banyak yg jatuh n pecah...sekarang mmg lekat kt board khas je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...