12 Julai 2012

Nama Zakwan Dalam Majalah | Excited Kot! =P


 Teruja tak teruja..?
Memang teruja la jawabnya, hehe!
Bila nama anak sendrik dok terpampang dlm majalah
Sebab menang contest
Makpaknye yang terlebey excited, kahkahkah!
Ni baru nama, blum gmbr Zakwan lagi, haha!
Poyo! =p

Tu la citernya
Singgah Popular jap
Nak beli buku citer budak2 sebagai hadiah besday anak sedara
Zakwan pun sebuk nak mencari majalah kesayangan dia jugak

Balik umah saje je la belek2 majalah CARS tu dgn Zakwan
Tetibe dari tgh baring, trus maknya ni terduduk, haha!
1st time nama anak ada dalam majalah!
Poyo, tak poyo...
Agak poyo jugak la..


Nama Zakwan - Winners of 'Brave' Promotion

Majalah ni la yang tiap2 bulan Zakwan 'pow' Papa dia ;)

Agak istimewa jugak la kan bagi kami
Sebab menda nya baru kali pertama
(tapi kalu dah ke-10, ke-20 kali pun apa salahnya, tetap istimewa ;D)
Takmo la banding2kan dgn yg dah biasa menang contest / masuk majalah
Memang kami tak layak pun nak dibandingkan =p


p/s:
Ni blum anto anak pi skool lagi ni
Mau cemane la perasaan kami nnt, haha!

14 comments:

syawalsimpsons berkata...

TAHNIAH ZAKWAN

MaMa CyDa berkata...

Terbaik boboiboylah abang Zack eheheh
^_^

@e_da berkata...

wow bertuah la zakwan.. tahniah!!!

Sue-Rya Qistina berkata...

wah..murah rezeki zakwan :)

lia berkata...

mmg ejaan NAJM ker? bukan NAJMI ker?

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

merasa gak menang kat majalah ni kan ..kita non ado kekeke

Bitt (doubleIS) berkata...

congratulations zakwan :)

Gieyana berkata...

tahniah...:-)

mamalieyna berkata...

waaah tahniah! teruja la zakwan, kena simpan baik2 majalah ni, nnti dh pndai baca, teruja zakwan..hehe~

Huda berkata...

tahniah!zakwan menang :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Kalau k.eija pun comform excited :-)

Tahniah zakwan :-D

ADEEYA berkata...

Wahh Zakwan menang... Tahniahhh :)

Ardini Humaira berkata...

tahniah! bestnye memang :D

eima berkata...

tahniah dpt plak hadiah waktak fav lagi die suka tu ... haaaa mama die sila join slalu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...