13 Julai 2012

Nak Gi GM KLANG | Ada Sapa2 Nak Kirim?

Insya-Allah
Kalau takde aral yang melintang
Sabtu ni igt nak gi GM Klang
Kat entry ni pun MamaZN ada bgtau

Tujuannya
Sebab nak soping2 baju Baby Nayli
Malas plak nak bersesak2 time bulan puasa nnt
(konon! ptui! =p)

pic from google

So dengan rendah dirinya
MamaZN nak la tanya kengkawan
Ada ke sape2 yang nak kirim?
Tapi MamaZN boleh tolong belikan romper jek la ye
MamaZN tolong pilihkan
 Hari tu MamaZN beli RM25/pack (5in1)
Minimum = 5pack
Tapi kalu kita share reramai dapat la lagi murah kot
Tapi MamaZN tak pasti la murahnya tu sampai bape hengget ye :)
Kalu beli online RM33 kan?
Tu pun blum termasuk postage skali...


Ni yang MamaZN belikan utk Mamalieyna
Kak Eina, pinjam gmbo! =p


Ni Baby Nayli punya :)
Kat entry ni plak yang MamaZN beli :


Kawan2 yang nak kirim 
-Boleh la bgtau saiz apa yang kawan2 nak
-Pastu bagitau total qty skali (brp pack)
-Bgtau jugak nak yang boboy punya @ gegurl punya! =) 
Tapi kawan2 kene ingat tau!
-Kalu tengah buat kira2 tu, kira skali postage fee ek! :)
-Design apa, takleh la pilih2, sbb takut takde, huhu!
So, MamaZN pilih ikut mana yang MamaZN suka
Kalu berminat, SMS 0133917288 @ email : nadyaewani@gmail.com
SMS tau, sebab takut lupa plak kalu calling2 =P
Lastday : Jumaat jam 3ptg
 p/s:
MamaZN tak mintak upah pun tolong belikan ni
Sekadar nak tolong kawan2 je
Kalu takde yang nak pun, MamaZN still gi GM Klang jugak
Ekekekkekeke.. =p


21 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

jue suka pi sini...

syawalsimpsons berkata...

ala anak tak pakai romper dah jaaa....tak pe next time la

mummy_ayu berkata...

teringin nak gie GM klang tu ..diaorang kata byk baju..
kirim gown untuk Iris leh tak? :-)

Myra Jay berkata...

Ada baby syiok shoping romper ni..

Boleh gak kira2 nak beli kat anak sedara ;)

lia berkata...

Nad, lia confirm nak.... ritu pon mmg ckp nk romper he3...sat g lia msg hang yer...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Baiknya hati...
Sebab kalo akak pun akak akan wat mcm Nad ni...tak kira upah atau amek untong pun sbb ikhlas menolong.

Cuma, yg mengirimkan tu nanti jgn lah merungut pulak kalo corak tak berkenan ke ape, kan. Kecik ati, hihi..

Akak pun mcm terasa nk gi shopping raya dh ni, hahaha.

Wanieys berkata...

wah banyaknyer romper baby nayli...hihi comel2 jer romper tu

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah bestnya, kita tak de aby nak beli romper, comey romper la ni, teringin nak pi GM klang tu, nanti update ek barang ape yang murah, cuma tengok baju untuk girl cam balqis shantek2 + murah2 tak....TQ nad

Zue AnnaLeeya berkata...

nad.... akak nakla....
nnti akak sms eh...
tenkiu nad...

Bionic women berkata...

kita ingat nak jugak beli 2 pack utk kengkawan yang nak bersalin ni..tapi bior ler dulu...nnti kita gitau yea,,hehe
rindu a kat gm klang..huhu

eima berkata...

akan dipikirkan2 ... tp berminat .. nanti ai call u tau

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bestnyer..nk shopping baju raya budak2 ek..mesti sonok shopping baju nayli sbb berlmbak2 gaun cumei2 kat sana..hehehehe

Bitt (doubleIS) berkata...

dulu masa anak2 saya baby memang senang pakai romper jek..tak tersosol baju bila kena dokong...hehehe

hi salam kenal...saya follow nanti singgah saya yer ;)

MrS. F!zA berkata...

Wowieee... I love gm kelang, haha tetiba.. Tringin juga cuma tapi yang dah Ada pon tak habis buka lagi..hehe

sue zainun berkata...

ahaaa kena tunggu baby keluar dulu la..hehee

mamalieyna berkata...

teringin betoi nak pi sendiri...tp belum berkesempatan..igt weekend ni tak terjah sale area2 sini..hehe~

slmt bersoping..berbaloi2 beli kt situ..bestnyer... ^_^

Chekgu Azrine berkata...

Wah..insyaAllah nti nk gi la..hehe

mekchu berkata...

alahai, bagusnya ada kawan yg buat kerja amal mcm ni.. tp mekchu ni tak sesuai pulak nak kirim2 lagi.. walau pun dlm hati tu berlonjak sbnarnya..

Salina@IbuAqil berkata...

Uimakkkkkk!!
Banyaknya koleksi..
Kalo untuk Aqil apa yg akak leh kirim?!!
Hi3!!!
X per..
Selamat bershoping Nad..
TC & Happy Weekend.. ;)

wan nurul hezrina berkata...

selamat shopping nad=)

mama rifQy berkata...

banyak ke shopping nad!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...