04 Julai 2012

Merajuk & Membawa Diri

Takde kena mengena dgn entry ini, kihkihkih =P

Masam jek muka anak dara
Marah sebab Mama lambat kasik susu la tu
Sampai bawak diri
Hehehehe...!


Golek, golek, golek
Dah sampai sana
Golek, golek, golek
Dah sampai sinun
^___^


Memang kena hadang bantal di setiap penjuru
Kengkadang ksian tgk dia nanges sbb tak puas golek!
Ahahahaah! =p

Tapi tu la kan...
Baby Nayli ni bijak
Walau ada bantal sekeliling
Dia berusaha jugak nak melepaskan diri


p/s:
Risaunya..! ;(


14 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

hhehehe..sian sian dia. cubit pipi skit! get well soon nayli.. :D

eima berkata...

bdn montel .. berat ckit kot ... hihi

tak de pepe la ... alisha yg kurus tu pun mengesot umur 6 bulan jugak ....

sronok kan tgk baby bergolek ..comey je

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ni kalo dah pandai jalan ni, harus penat ngejo adeq nayli ni kesana sini...tak pe abg zack ada leh tengok2 kan

mama_umar_maryam berkata...

'jauh' nye bwk diri..get well soon nayli!

Ibu Lala berkata...

tecik tecik dah pandai majuk ye...

MrS. F!zA berkata...

eh dah bapa hari tk jenguk blog dia dh makin bambam baby nayli..geram mak nengok dia golek tu..haihh

Mama Ukail berkata...

kesian nayli tak sihat lagi..semoga cepat2 sembuh yeik bambam...:)

lieyalatif berkata...

wahhh kemain ligat nayli golek2...heheeheheh....comel2.....abis laa die mop satu umah heheeheh...

insyaallah nad, harap nayli okey yeak.....

Bionic women berkata...

bambamnya baby nayli...suker2..
comelnya main golek2..
nad, toto kita tu sama ler..sejibik. haha

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Hehehe..sukalah tgk nayli golek2..comel giler..! Anak2 kite dua2 xde yg suka golek2 mcm ni..stakat mengesot2 jek sblm pndai merangkak..:-P

P/s: pernah tgk/baca katun sin chan x? Adik die yg himawari tu suka golek2 mcm ni jugak. Ekekeke..

mummy_ayu berkata...

suka sgt golek2 la baby Nali nie..
makan ubat tau sayang & get well soon!!

tiefazatie berkata...

comelnya..hee

@e_da berkata...

alololoooo comelnya dia tergolek!

ch@ berkata...

ooo bawa diri ek nayli. meh main ngan adli meh. golek-golek-golek, nnt jadi ayam golek, aunty nak drumstick nayli. hahahaaa...

dak comel. bila nak jumpa laie ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...