03 Julai 2012

Majlis Sederhana Buat Baby Nayli ;)

 Ni citer time balik kg aritu
^_^
Dalam sebuk2 buat persiapan tu
Rupa2nya terselit jugak acara utk anak2 tersayang ni
Majlis aqiqah utk Zakwan & Baby Nayli
&
Naik buai utk Baby Nayli
(takkan Zakwan pun naik buai plak kan? hehehe... mau roboh buai tu =p)

Majlis besar ari Sabtu
Majlis 'kecik' bebudak ni ari Jumaat pas solat Jumaat
  Petang tu
Bahang ya amat!
Adoiyai..!!
Perkara yang paling MamaZN risaukan memang terjadik pun, huhu!

MamaZN risau, bile dah panas2, hangat2, bahang2 gitu
Baby Nayli mesti meragam punya
Sebab dah la baru 1st time pakai baju kurung kan
Takut dia rimas & berpeluh2
Hmmmmm, memang meragam pun sepanjang majlis, huhu!


Selamat merasmikan baju raya sedondon kami
Isk, isk ;(
Papa, nanti beli baju raya baru ek! =P



Sebelah tu nenek ZakwanNayli belah PapaZN :)


Anak Mama nanges...! =P


Kalu budak 1bulan, dah selamat tido dah bile dgr marhaban
Baby Nayli..?
Hmmmm, nan hado! =p



Mcm muke tak puas hati, haha!





Mekaseh kat Atok+Mak ZakwanNayli 
(atok&nenek belah PapaZN)
Sebab menyelitkan majlis buat cucunda2 mereka ini ;)


p/s:
Adoiyai, igtkan bleh la tolong apa yang patut time merewang
Rupe2nya, tak dpt jugak!
Ate, ade budak kecik ni, cemane nak tolong?
Tolong tengok ada la, huhu!
Harap2 takde la yang terasa hati ;)


15 comments:

eima berkata...

ala standard la ade anak kecik ... mana nk leh nolong sgt ... org lain kena paham la ... family mambers aku paham je ... klu kite nk tolong mesti ckp pi la tgk anak tu .....tu slalu ayat diorg ... diorg paham tu pasal diorg bg kite rehat ....


alisha nye majlis tak jd2 lagi ..asek tertangguh je .... tak buat cukur jambul buat akikah je pun tak pe nanti ....

eT berkata...

wahhh...dah rasmi baju raya tuh...
cam best jek baby nayli dok dalam buai...hehe

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

x pernah buat majlis berendoi tuk anak2 org johor selalu cukur jambul je kekeke

nayli cute pakai baju kurung cam budak setahun ..

♥cikmOt♥ berkata...

beselah, dah ada anak kecik kan...

lieyalatif berkata...

comeynye buai berendoi tu....klasik .....skrang ni masing2 pakai buai canggih dah mcm pelamin gitu heheehehe...lieya suke style nad nie....

ooooo kite dah nampak baju raye awak!! hihihi...cantik lah!

MaMa CyDa berkata...

Alahaiii gud gurl lah bb nayli nih. Diam jek dia ... ^_^

Sidratul Muntaha berkata...

aku thun ni nad baru dpt joint event and tolongrewang kenduri
sbb ank2 dh agak beso sikit and reti main dgn kwn2..
klu tak
samalah mcm ko
melekap jelah..

Delimasari berkata...

comeeei dia pakai baju kurong

mummy_ayu berkata...

aik..dah paka dah baju raya..
he he he..comel...
Iris dulu potong jambul pun lambat..dah besar.

syawalsimpsons berkata...

at least ada kan...kikikiki..alo ciannyer baju sudah di rasmikan...tak pe..minta papaZN kasi yang baru...

Bionic women berkata...

kami pun x buat aqiqah untk dhiya lagi..ingatkan raya tahun ni nak buat..insyallah kalau ada rezeki lebih..

wan nurul hezrina berkata...

eiii cumil.2 baju yang tempah ngan cute mum ker nad??lawooo..dok tgk sekali pandang mana baby nayli rupa nad dukung..bajukan sama idak nampak=)

Mummy GreenyHouse berkata...

la..baju raya dah pakai?hihi..
nnt beli yg baru ye.. :)

Nana berkata...

ala lal la kiut nye nayli
family ktorg xpernah wat majlis cukur jambul ni

ieyda berkata...

baru nak komen kat sini setelah setahun ketingglan...

xpelah nad, btl ckp nad rezeki masing2, tp ieyda suka cara mcmnie btl style kg.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...