19 Julai 2012

King Of My Heart =)


Raja bukan sebarang Raja
Musang King apetah lagi, hehe
Ini Raja, sentiasa bertakhta di hati sampai bila2... ;)

Buat insan tersayang...
Encik Hamidi Bin Ahmad

Happy Birthday yang ke-58 Abah!
Moga panjang umur dan dimurahkan rezki selalu
Moga Abah sentiasa merasa bahagia di samping kami
Anak2, cucu2 & menantu2 Abah

Kami sayang Abah!
Kami pun sayang Atok jugak! :D
(Zakwan n Nayli pun nak wish jugeeekk =p)


Gambar tahun 2004 kot
Kat LCCT nak pegi Cuti2 Malaysia-Sarawak ^_^
(umang aih! gambar 8tahun yg lepas! =p)



p/s:
Andaikata la Abah baca...
Abah, 
Maaf sangat2
Sebab tak dapat jadik orang yg boleh Abah bangga2kan
Lagi selalu susahkan Abah ada la, huhu! =[

8 comments:

eima berkata...

nad die ttp bangga ngan ko ..ko ibu yg terbaik utk nayli & zakwan ... korban kan kerjaya demi anak2 ... hebat tu ... ko bkn nye xde kelulusan ... U lagi tu .... abah mesti bangga dgns emua anak2 die

Cute Mum berkata...

comelnya muka Nad time tue..
muda remaja lagi..
hihi..

mummy_ayu berkata...

happy buzzday gak to pakcik!!

Zue AnnaLeeya berkata...

slmt hari lahir buat abah nad...
smoga bhgia selalu...

abah nad kongsi tarikh lahir dgn anak akakla si kakak tuh...
hr ni beday kakak yg ke 12...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Ayah Nad sama umur laa ngan ayah akak..lahir 1954, kan??

Semoga ayah Nad diberi kesihatan yg baik. Amin..

lia berkata...

mesti la abah hang bangga dgn hang nad... sbb ko lahirkan ZN & buat abah hang ada cucu2 terhebat ;)

Ardini Humaira berkata...

dear...
jadi anak yang dapat menyumbangkan pahal buat si abah, itu lebih membanggakan taw :)

alyyani berkata...

awak ni kalau senyum, dgn mata2 sekali tesenyum. ceria je tgk. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...