31 Julai 2012

Jumpa ADY PUTRA! Weeewiiittt!! =P

Jumpa Ady Putraaaaaaa..!!!!!!!!!
Bestnye....!!!!!!!!
Suka sangat sampai terus update status kat FB, haha! =)


pic from google

Tapi tu la kan...
Yang bestnye tu PapaZN la, huhu!
Dapat jumpa Ady Putra tgh shooting kat Masjid Jamek
Grrrrrr! MamaZN jeles kot! Haha!
Bininya yang minat sangat, tapi laki nye pulak yg dapat jumpa!
Rezeki PapaZN la tu kot, keekekekeke...
Rezeki dapat jumpa :)

Time PapaZN citer tu, kemain lagi dia, haha!
Buat ayat2 yg menambah ke'jeles'an MamaZN =P
Takpe, takpe...
Ada lori ada bas, haha!

PapaZN cakap, patut la ramai yang minat Ady Putra
(termasuk bini dia sorang ni =P)
Rupanya sebab Ady Putra ni tough & sasa orangnye
Hahahaa!
Ada ke situ plak PapaZN ni, hikhik ;)


Kalau kawan2 la kan...
Kalu jumpa artis, 
Korang terus terjah diorg - salam2 & amik gmbr tak?
Atau buat2 tak kenal jek?
Hehehhehe



17 comments:

mama tisya berkata...

kalo adi putra sure kena amik gmbr..hahaha...kalo artis lain tgk kesesuaian keadaan..if die tk bz bole la ajk bergmbr...hehehe

**nad ajk la papazakwan p buka puasa ngan adi putra 4 ogos ni ..hehehe

syawalsimpsons berkata...

ENTAH....TGK KEADAAN KOT....

Huda berkata...

huda buat2 x perasan..tgk jeling2 dari jauh je..hehehe..tp kalau dato ct maybe g terjah gak..hehe

MRS. K berkata...

kalau femes ai serbu la.. klu suam2 kuku tak payah.. huhuhu

Falsya berkata...

kalau abg aaron aiii jeles..tp kalau ady putra jeles baru takat 10%..wakakakaka..

mummy_ayu berkata...

Ayu kalu jumpa artis..buat biasa2 jer..tgk2 ada la..tapi kata nak gie snap2 or amik gambar..segan la kot.plus mcm kacau privacy diaorang jer unless..kalu ada geng..he he he

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..bestnye! tp nape dia cam agak serabai skit. lain bebenor rupa dia berbanding berlakon dlm drama. dh bnyk kali jugak terserempak ngan artis. tp tgk keadaan la jugakkan. kdg2 amik gamba ngan diorg, kdg2 malas. hehehe

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/07/saya-dan-artis.html

Mamamya berkata...

wahhh...bestnya :) akak minat jugak kat lakonan dia...

klu akak jumpa artis kan nad akak buat2 x kenal kot...huhuhuuuu...segan lorrr... heheheee... jeling2 je lah... (penah jumpa artis masa pi jom heboh tp x penah pun nak sapa n ambik gmbr... )

Salina@IbuAqil berkata...

X merasa lg akak nak terserempak ngan retis2 ni dik..
Tp kalo trsempak rasanya akak nyorok dlu walaupun tau deme bkn kenal akak pon..
Biasalah kak ina kamu ni kan ke PEMALU dik nad oiii..
Ayarkkkkkk!!
Pemalu ler sangat..
Ha3!!!

lia berkata...

nad, lia pon minat dia... aaron x minat he3...

gmbr? x kot ;)

eima berkata...

aku ke ??
aku wat tatau ..wat tak kenal ....
tak penah aku amik port pun ....
rasanye dah byk dah jumpe suam kuku ngan separa glemer ..tahap glemer cam Dato' ct belum jumpe lagi ... tp yg pasti aku wat tatau je kot sbb itu la aku ...

*∽ IZAN ∽* berkata...

Salam ramadan Nadd!!!!! waaallaaa.. lama tak menyampuk.! Moga nayly sihat2 dan makin gebotttt

minat ady putra ekk.. jeles jugak papa zakwan rupernyer ekekekkkekeke

fieda berkata...

buat mcm biasa2 jer..hihi..

Nana berkata...

kita tgk artis juga
klw xsuke dia mmg malas nk amek gmbr hahaha
ada dulu masa keje finas mmg bersepah artis kt opis
mmg yg top2 tu kita amek la gmbr maya karin, nasha,
sekali kan ada la ifa raziah dok pose2 manja kat tangga
kita xpandang pon dia
sebab xminat
tp dia yg pandang kita
seolah2 nak ckp
eh ko xnak amek gmbr ngan aku ke hahahaa

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

tgk keadaan dan tempat gak nad,
tp selalunya kalau terserempak dgn artis dkt tempat umum kami selalu pandang jerk la..xdelah sampai nak terjah amik gmbar, kalau kita g dkt sesuatu event tu mmg ada artis, yg tu kalau artis tu popular ada gak la hati nak bergambar bersama..heheh..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Dok tepen ni mmg jarang nk terserempak ngan artis tp kalo terserempak kat KL ke, kat Penang ke...kat lake garden taiping ke....segan ler jgk, kan. Tp kalo yg tak brp popular tu....sian lak bila tak tegur. Mcm tunggu jer kita tegur, hahaha. Last2 kesian, tegurlah jgk...ngee..

QasehnyaRania berkata...

kalau dato ct harus saya terjah..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...