11 Julai 2012

Jom Tengok BEST IN THE WORLD!

Biasanya, 
Setiap Rabu malam kawan2 tgk citer apa?
Kalu takde apa yang ditengok
Jom la layan Best In The World ni
(ni bg mereka2 yg takde Astro cam saya la ye, hihihi)

Serius best!
Versi Jalan2 Cari Makan tp kat Channel 8TV
Penah tgk tak season 1 punye?
Best wooo!
Sekarang dah masuk season 2

Memang best la!
Tempat2 makan yang dia pegi pun mmg sempoi2 jek
Nak2 plak si Razif - pengacara nya ni
Memang pandai buat kita terliur sama, ceh! =P
Memang best la!

Ni la pengacara nya tu
Razif
1st time tgk dia masa dia berlakon jadik BF Sazzy Falak
Dalam Gol & Gincu
Pastu pengacara 8TV Quickie kejap

Kalu korang tgk cara dia makan kan...
Memang la.. Memang trus terasa lapa, haha!
Tapi tu masa tgk season 1 la
Yang season 2 punya ni taktau la cemane n kat mana plak dia pegi 
Sama2 la kita tgk ek! :)

Best In The World
 8TV / Rabu (mlm ni!) / 9.30mlm


Dah lama tak tgk JJCM
Best tak Iqram Dinzly ganti jadik pengacara?

4 comments:

eima berkata...

aku pun suka sbb die pilih kadang tu gerai tepi jalan je ... tak pun gerai ngan basikal tu ... mmg marbeles ... tak mcm JJCM tak besh dah ....

lia berkata...

nad, kita pon mmg akan tgk cter ni mlm ni sbb 1st season mmg mengiurkan ha3....

mmg tgk cter korea tv8 terus sambung jer cter ni ;)

* pon xde astro

Gieyana berkata...

Menarik nie..leh tgk nnt...:-)
but now mcm mls sgt nk tgk tv..:-)

syawalsimpsons berkata...

jarang2 tgk...tp penah la tgk....mmg telan air liuq tgk dier makan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...