16 Julai 2012

Hasil Rembatan Dari GM Klang =P

Memegang amanat kawan2 sangat2 la merisaukan
Risau tak sempat beli
Risau tak menepati piawaian
Risau takde saiz
Risau tak cukup kuantiti

Alhamdulillah...
Selamat suda..... =)
Settle dah sume
PapaZN dah bawak pi opis dah pun
Nak tolong pos kan, hehe
Harap kawan2 yang mengirim berpuas hati la nanti ye
Risau gak ni, kekekekek =|


Baby Nayli yg sebuk nak 'tolong' jugak...
Grrrr, tolong semakkan!


Main guling2 atas tu pulak...


Dah bawak dia jauh2, pandai die golek2 datang balik =p


Ini saya punya! =)

Aduiii!
Memang giler rambang mata dibuatnya!
MamaZN dah beli romper2 tu secara borong
Makanya dapat la beli barang2 lain dgn harga borong gak
Walaupun barang2 tu utk Baby Nayli jek ;)
Dah tu pulak owner & pembantu kedai tu pun baik hati & peramah
Pastu, memang MamaZN dah selalu gi kedai tu
So, takde masalah la kot nak mintak kurang lagi, hihihi



Dress 3 helai
Tights 4 helai
Socks 6 pasang
Total RM140 

Okeh, pasni bleh dok dendiam :)


Rasa2 berapa (RM) utk romper2 tu?  :)
(1pack 5pcs)


33 comments:

Huda berkata...

best kan g gm..huda dah lama x g..selalu suh supplier poskan barang je :)

lia berkata...

nad, segan nih... korg da nak pos, x mau bgtau berapa RM... iskkkk malooo maloooo

nnt msg no acc yer...

PUANSTOBERI berkata...

comelnya... situ mmg murah ek? tp kalo bli bebanyak la kan.. tkpe.. ada anak sok leh consider.. sblm tu kena buat built in wardrobe dulu utk bilik dia supaya leh letak byk2 baju. Hihi *berangan nih*

Sidratul Muntaha berkata...

rm10 - rm15 kot?
romper per pack besenya murah2 kan?
rambang mata la
nama je dok kat meru,klang
gm klang pun tak penh singgah lagi

Nigina berkata...

wah beshnya nayli guling guling... Baju raya ke nayli. .. Nad dlm 35 hinggit ada x

ibuhebat berkata...

wow.. mesti murah giler rompers tu... hmm.. rm4 kot ? haha..

mummy_ayu berkata...

wah..banyaknya hasil shopping.seronok tu..

lieyalatif berkata...

fuh...berbaloi2 hah.....mmg puas hati labur duit kat GM....byk dpt hah...harge pun dpt harge borongkan nad....best2....tingin gak nak gi sane.....bile laa ade mase nieh....

Falsya berkata...

comel2 nye bajuuuuuuuuuuu.......geramnyeee...

eT berkata...

waaahhh...bhgn nyer sopping

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

wah bukan main lagi shopping sakan...
nayli serenok ye dapat banyak baju baru

-iLLa- berkata...

rm22/pc utk rompers itu.. :)

MrS. F!zA berkata...

Rm20 sepack kot..hihihi..best nya byk gila soping

Bionic women berkata...

wah..bestnya..
nanti len kali kalau nak gi , kita ajak nad ler gi..
nad leh kautimkan harga..haha

noorzie berkata...

wahhh...byk nyeee...suka2x :)

mama_umar_maryam berkata...

pa'kal je Klang tu jauh dri kitorg,hehehe..bestnyer shoppingg!!!!

Salina@IbuAqil berkata...

Amboi.. Amboi..
Shoping sakan.. ;)

♥cikmOt♥ berkata...

dalam rm15-16 jelah sebab beli banyak tu...hehehe

♥cikmOt♥ berkata...

dalam rm15-16 jelah satu packs sebab beli banyak kan...

agaknyalah kut

Myra Jay berkata...

Kalau dapat dengan harga borong okla, berbaloi-baloi kan :)

MRS. K berkata...

tak penah smpai lagi.. huhuh

Nana berkata...

romper tu nak jual ke nad banyak gile hahaha

ieyda berkata...

hdah penah gi Gm tu, tp xbwk duit, so tgk2 jelah romper juling jgk klu nk memilihnya...byk sgt...rasa2 dalam RM15 kot...

Iela Fazielah berkata...

byknyer... akak agak RM20 selai kot

e!ya berkata...

romper tue dalam rm34 something laa..coz pernah tgk ada dorg juai..tp xtau pulak klu murah lg hehehe..

mama tisya berkata...

sakan borong...best tul...rm 10 kot

mama rifQy berkata...

brape 1 pack tu nad!!

cik chinta berkata...

berhabis bli. hihi. lom ada baby nk kirim.

♥ Elin ♥ berkata...

30 kot...kat melaka ari tuh ada jual rompers 5 helai paling murah 30..

tp kan sis...ckp jer skg x mo beli lagi..klu dah nampak depn mata kompem 200% akan beli lagi ;p

Lily@MamaZaraZareef berkata...

comei jek naylis posing dgn baju2 die tuh..=)

wan nurul hezrina berkata...

beli banyakkk2 buat raya..beli banyak lagi leh murahkan=)

Ya ALya berkata...

Rm 10 ke rm 15 romper tu...sb beli byk mst murah kan...

Jobless Girl berkata...

Wow, murah n nampak cantik juga. Berbaloi la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...