18 Julai 2012

Happy Tengok Gelagat Baby Nayli @ PSN =)

Baby Nayli sangat behave time gi Pusat Sains Negara aritu
Baeeeekkkk jek die!
Gud girl! :)

Memang la dari dalam kete die tido
Tapi bile dah sampai bleh plak terjaga
Ye la kan...
Die dapat rasa kot, tmpt ramai2 orang, bising2, bingit2


Abang Zack tgk ikan
Baby Nayli pun nak tengok jugak
Tengok tu, sampai dongak2! Hehe... :)
Abang Zack tu sbnrnya takuuuttt, hiihihi =P


Sangat menghayati tau Baby Nayli ni
Kemain dia tenungggg jek ikan2 yg lagi besar dari die tu, hihi
Siap2 tepuk2 cermin akuarium tu, hehe
Lawak jek! =p

Masa kat tmpt pameran pun Baby Nayli nak mencuba jugak ;)


Apa2pun
Baby Nayli kecik lagi
Masih tak paham apa2
Nanti2 kita ajak Papa datang lagi ek
Tapi tunggu Baby Nayli besar sket la... :)
Senyum la sikittt..... ^_^




10 comments:

eima berkata...

dak bambam yg nk xplore mcm2

Amieynna berkata...

comelnye.. rasa nak cubit je pipi die..

♥mama eza♥ berkata...

tomeinyer dak bambam neh..sebaek behave yek sayang..uhuhu

Falsya berkata...

ehehe..comellll sungguh tau...sgt3 geram..baby nayli nie mcm x byk ragam nyeah nad?..;D

syawalsimpsons berkata...

bagus budak tecik ni keliling pandang2

Zue AnnaLeeya berkata...

makin bambam nayli neh...
haihhhhh... berkenan tol dgn dress polkadot nayli... hehehe

ADEEYA berkata...

Haha baby Nayli baby Nayli :) hehehe makin bambam :D hee

MRS. K berkata...

dapat tiket free kanak2 tapi ntah bile nak pegi.. dah la valid smpai ujung bulan ni je.. dah tu puasa plak.. burn je la huhuh

Bionic women berkata...

lawo baju nad..hehehe
baby nayli comell, bambam sungguh dia..
bila unty leh cubit2 pipi kamu nih???

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

good girllah nayli nie... cubit sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...