09 Julai 2012

Dia Mai Dah.. Dia Mai Dah..! :)

Mode : Senyum sampai tinge =)

Baru jek aritu citer pasal patah tumbuh hilang berganti
Alih2, dah dtg 1 lagi sebagai penyedap ati
Hihihi

Iklan Digi Samsung S3 dah metered
Ganti plak dengan Unilever AXE Island
:)



Tapi die dok menari2 kat blog http://papamamazakwan.blogspot.com
Taktau la berapa lama bertahannya ni, huhu!
Seperti kebiasaan, kalu dah dok bertapa kat blog tu
Current earningnya idak le banyak
Cukup2 makan jek
Jadik la daripada takde... ;)


p/s: 
Ada yang tanya cemane bleh dpt BE?
MamaZN taktau nak jawab
Sebabnya, MamaZN tak arif, hihi
Apa yang MamaZN tau ialah :
Dok merepek meraban mcm2 citer kat blog ni, haha!
 Kawan2 la yg buat MamaZN dapat BE
Muah2 kat sume! :)



13 comments:

mama tisya berkata...

rezeki dpt be baru

Puan Fifiey berkata...

tak aci.. Nuffnang tak bagi lagi kat kita bE baru... lastweek ada lagi.. hope dapat lagi...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sukanya mama ZN ni dpt BE, hihi...

Falsya berkata...

wahhh..akhirnya tibe jugak kan nad..hehehe..

Sue-Rya Qistina berkata...

wah..untunglah!

eima berkata...

aku pun tak leh jawab .. tp yg pasti tak penah miss die menari2 ...

@e_da berkata...

tahniah.. kdg2 kita tak berape update dia bg pulak kan.. bila update blom tentu dia bg gak.. tak tau camana

mekchu berkata...

wahhh... cepat nya dia berganti.. duit raya kot :)

eB berkata...

rezeki :)

Nana berkata...

slamat mengumpul duit ehehe

lia berkata...

la ni malas nak p tgk nuff tu sbb tau bkn ada sgt yg masuk.... he3

MrS. F!zA berkata...

kita haitu pon add 2 blog tp bila tk update nuffnang punya status jd non ekslusif..trus remove..kalo be kt blog yg tk bape update rsa rugi plk..hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah, moga dpt terus kumpul byk RM..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...