04 Julai 2012

Dapat RM150 Daripada HeyBaby Contest

Alhamdulillah
Setelah sekian lama gatal2 tangan mencuba offline contest ni
Kali ni baru dapat merasa detik2 kegembiraan, hehehe

Semalam PapaZN dapat call
Yang nama PapaZN sangkut utk contest Peraduan Nilai Maksima - HeyBaby
Lepas dapat call tu, terus PapaZN called MamaZN plak
Tanya betul ke ada masukkan nama dia utk contest ni?
MamaZN ye kan aje la, hehe 
Syukur, syukur sangat2!

kredit gmbr pada Kak Suzie

Rupa2nya Kak Suzie pun ada menang gak contest ni
Kak Suzie lagi hebat - nama husband & wife sama2 naik!
Hantar 2 penyertaan je plak tu, best btul!
MamaZN hantar bape ek?
Emmm, kalu tak silap 4 @ 5 entry form gak kot
Nama PapaZN jek yang mengena
Takpela, ada gak rezki kami sekeluarga ;)

Bleh la soping2 sket, hehehe
(itu jek la yang igtnye, huhu!)


14 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

tahniah...leh shoping....hoyey

Nana berkata...

wahh tahniah2
bestnye

@e_da berkata...

bertuahnya.. rezki tu Nad!

♥cikmOt♥ berkata...

wah...tahniah2...memang murah rezeki

MRS. K berkata...

congrax

mama_umar_maryam berkata...

sonoknye!!sonoknye!!!alhamdulillah kan

mama tisya berkata...

tahniah ...bole soping raya

syawalsimpsons berkata...

rezeki

Gieyana berkata...

tahniah..syoknyaa..x pernah joint contest2 nie..teringin but x der ms..:-)

mamalieyna berkata...

lamanya tak merasa nikmat happy mendapat kemenangan..hehe..contest dh lebih setahun bersara, blog dh tak byk anjur contest kan..

eheh..tahniah,,lupa pulak..hee~ best tu..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

alhamdulillah rezeki..
seronoknya lahhh ye..


Nad:-
apartment kat CH tu..rm250 kalo weekend. Baru jer naik rate. Sblm ni RM200 leh dpt lagi.
Kalo cuti sekolah lagi mahal..leh sampai RM400 melainkan booking awal sebulan sebelum cuti sekolah leh dpt RM250 tu jgk..
Skang ni weekend biasa pun ramaii org..adess.

fieda berkata...

tahniah..

wan nurul hezrina berkata...

nie lah beshnyer kalau menang..nurul bz bangat kadang lupa tgk borang dah..hikhik..tumpang gembira.nnt beli baby nayli baju manyak2=)nak raya dah nie..hikhik pose pun lum laie

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah..syok bila menang cash ni boleh shopping2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...