20 Julai 2012

Dapat KEBAYA NYONYA Cantik! :)

Indahnya berblog!
Dapat kongsi macam2 cerita
Dapat ramai kawan
Dapat kebaya! Kebaya nyonya lak tu! =D
Suka, suka, suka!
MamaZN pakai kebaya? Ya ampunnnnn, pengsan! =p

Asalnya MamaZN sesaje jek komen kat blog si dia
Gurau-gurau senda gitu =P
Kebetulan beliau sedang bercuti2 @ Melaka bersama keluarga
Tak sangka la pulak bila gurauan jadi kenyataan! :)

Kelmarin posmen anta
Cam terpinga2 gak, sape la yg kasik parcel ni
Sebab rase2nya takde pun membeli belah secara online =P
Bila tgk nama pengirim, terus senyum smpi tinge ;)
Dapat betul2 la..! Cam tak caye =P

FM kebaya nyonya! :)
Dapat la 2 'pasang' - 1 hijau 1 lagi biru


Ya Allah, betapa seronoknya MamaZN!!!
Sebab btul2 dapat!
MamaZN memang kemaruk btul la pada FM kebaya nyonya ni
Teringin sangat! Dapat sekali 2 ketul lak tu!
Terharu betul!


Besar gak FM ni, pastu agak berat

Mekaseh Auntie Tata! :)
Peluk cium kat Baby Q pulak ye :)


Jom tambah kawan, jom! ;)


Aritu cam ada terbaca kat blog Kekda PnStoberi
Kekda beli FM bentuk mangkuk tingkat kat Melaka
Cemane rupenye... Mesti comel! 
Ada sesape nak tolong kasik? Hehe


p/s: 
Esok puasa kome!
Jangan ada pulak yg terlupa
Mana tau, tgk2 dh pi mamak order megi goreng, haha!
Mau kena naik kete jenazah karang ^_~
Salam Ramadhan! :)



11 comments:

eima berkata...

wahhh mmg comey .... cantek .. aku suka berkawan nngan kawan blog sbb rasa dekat je dihati even kite semua jauh2

Mamamya berkata...

wahhh...mmg comel FM tu..akak yg dok melaka ni pun t'goda & ada beli utk diri sendiri... :)


selamat menyambut ramadhan mamaZN.. :)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

tu la kan .. baik sungguh hati rakan alam maya ni ..

lia berkata...

wallaaaa lawo la nad... x pernah tau ada FM unik gini

Sue-Rya Qistina berkata...

wah..cantiknya!
nnt nk blk melaka nk cari jugaklah.
nk buat koleksi wpun saya org melaka..hehehehe

Jom singgah!
www.suriaqistina.blogspot.com

lieyalatif berkata...

eh cantik la nad....sgt gojes...baru tau ade...tgk! org melako pun tak tau eekekekekek.....berseri2 ni kalo tepek kat esbok ni heheeheh....

salam ramadhan al mubarak nad....

eB berkata...

eB pernah tgk. mmg comel. :)

salam Ramadhan dari TLf & maafkan segala slh & silap... smoga Ramadhan kali ini, IBADAH kiter lebih diberkati. aminnnnnn

tc yer :)

mama_umar_maryam berkata...

beshnyer..fm kebaye tu mmg gojes!! jemput join GA blog zt ye nad ;)

syawalsimpsons berkata...

salam ramadhan nad..mmg seronok berblog ni ramai yang care ngan kiter

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah beshnye dpt FM, lg² kawan blogger yg bagi kan.., Yup mmg indah berblog :)

cantik fm kebaya nyonya tu, k.eija ada beli 1 tp baju kebaya nye jerk, yg ini full..cantik

Masya berkata...

wahhh cantiknya.. lain dr yg lain lah FM kebaya ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...