16 Julai 2012

Bukti Terjebak Dengan POPLOOK =]

Adoidoidoidoi...
MamaZN dah terjebak jugak dgn poplook ni akhirnya
Cam tak caya jek, hehe

See.. Ini la buktinya
^_^

Dan inilah yang telah berjaya di order Jumaat aritu
Haish! =)
Ophilia Max Dress kaler Dark Green


Bukan 1 ye... Tapi 2!!
Masya Allah, tamak! Ngee~
Portia Maxi Dress kaler Beige


Apo nak jadi la ni, hehe
^_^
Ececececcce..

Sila tolong jangan percaya ye kawan2 sekalian
Memang MamaZN ada berurusan jual beli dgn poplook ni
Tapi bukan MamaZN punya
Tu ha... Mak buyung sorang tu ngidam
Nak pakai raya katanya, haha!
Sape lagi... Aunty Wawa la! =P
Tak nyempat2 Gtalk MamaZN soh belikan
Sebab dia dah rush nak gi kursus kat JB time tu
Sebagai kakak yang solehah (bluek! =p), MamaZN pun tolong la
Haha! 

Mana bleh MamaZN pakai maxi dress ni pun
Nak BF kan Baby Nayli celah mana la pulak, hehe
Nak kena ceramah free dgn PapaZN jek nanti
takyah la.. nak melawa punya pasal terpaksa beli pam sbb nak pam susu
pastu kasik susu guna botol plak
dah 1 hal nak kena beli pam ngan botol
semata2 nak melaram
 Adesss, sedas!
Tepat dah kena nye tu! Hihihiihhi


p/s:
Sebab ini jugak
Aunty Wawa kata, 
Tema baju raya utk 1 famili nnt ikut kaler yang dia pilih ni
Ceh, manyak cantek! Hahah!


12 comments:

Falsya berkata...

ingat nad yg order..tertipu sudah..hehehe..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

ingatkan betul2 terjebak tadi...
betul jugak kata papa zn..tak pasal kena beli pam ngan botol...
tapi tak salah kalau mama zn nak melawa..tapi kena beli yang mesra BF ..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

cantek kalernya...
tp ingatkan nad yg nk pakai...rupanya mak buyung ye..orait jgk ler tu. Tambah berseri2 ler dia raya nanti, ye..

mama tisya berkata...

baru nk soh nad tayang bila dh smp rupanye bkn nad punye..heheh

Amieylee berkata...

Hahahah baru nak tanya nad..cmner nak bf anak...rupanya tuk wawa ...hahhaah.. kta pun gitu nad..selagi ashraf tk cerai susu bdn sepenuhnye payah nak berjubah bagai....

wanita abd mutalib berkata...

kte pun ingat nak angkat satu kat pop look awwwww..

ni semua sebab entri mamaZN ni la ehehehe

MRS. K berkata...

skang klu beli baju poplook dah tak beli jenis ada lengan nih.. beli yang takde lengan boleh pakai cardigan.. boleh cover bontot.. huhuh.. kain jenis ni nampak bekas spender la yang.. huhuh.. tapi klu kain jenis chiffon tu okey.. kena pakai kain dalam la.. huhuh

mama rifQy berkata...

cantik kan??? na yang agak gemuk ni tak sesuai!!

Bionic women berkata...

hahahha.,kita lak xleh ler nak pakai dress gini, kita rasa diri amat ler gemuk. dah la tu, nnti ramai lak org duk tanya ngandung ker..malas a nak jawab..haha

Lily@MamaZaraZareef berkata...

tula..skang mmg musim poplook kan..teringin nk pakai, tp nnti karang nmpak cm pompuan mengandung plak..ekekekekke

wan nurul hezrina berkata...

betultuh nad.mmg bila menyusu semuanya kene pikio..nurulplak badan tembamlagi,malu nak pakai..hikhik

lia berkata...

suka dress ni tp x cukup labuh utk lia la kalau dress2 nih...

dan sama la mcm papaZN bakal sound nad, lia pon mesti kena sbb nnt cmner nak bf baby masa dia dgn kita... cmner nak pump susu kat opis, nak selak smua kah? wakakakaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...