18 Julai 2012

Breakfast Ramai2 @ Nasi Lemak Cinta Sayang

Ari Ahad lepas
Kami ada perjumpaan geng2 SERATAS
Memula diskus ingat nak makan2 steamboat kat umah kami
Sekali tak jadik pulak
Sebab ramai yang tak available
Last2, decide makan2 sarapan pagi sesama 
Kat Restoran Nasi Lemak Cinta Sayang
Seksyen 7 Shah Alam



Lokasinya kat Seksyen 7 Shah Alam
Area bangunan kedai2 yang terletak di belakang KFC (dpn pintu blkg UiTM)
Masuk simpang pertama dan terusssss jek
Kedainya corner lot dan blok kedai yg kedua terakhir
Dari jauh dah bleh nampak dah ;)
 



Janji nya kul 9 pagi nk jumpa
Yang datang kami (ofkos ler =p)
Uncle Matdek, Uncle Izzi, Anjang Riza, 
Aunty Berry n hubby & Aunty Fizzone n co.

Ramai gak yg last minute tak dpt join
Takpe la dari takde jumpa langsung
Ni pun dah dekat 3 bulan kot kami tak bertemu
Kali terakhir 




Agenda utama
Cam bese la..lepak2, makan2, borak2
Hehehhe
 Dan tak lupa jugak amik gmbo sket2 =)




Walaupun kejap tapi seronok
Dapat jumpa reramai camni
Aktiviti seterusnya : Iftar bersama2 (tp taktau lagi bile)




Kalu dulu time kumpul2 camni
Zakwan sorang jek bebudak
Sekarang ni Zakwan la otai
Sebab die paling besar, hihi
Yang kecik2 pun sume sebaya Baby Nayli
^__^


Dah lepas makan2 tu
Ingatkan ada la PapaZN pelawa,
Nak gi Jakel tak? Hajra ke, Ariani ke...?
Sebab lokasi nye kat seberang jalan tu jek
Hmmmmmm
Harapan... Harapan menjadi laaaaayyuuuuuu
(ost citer Seindah Sakura =p)



p/s:
Eh, lupa plak nak citer pasal food nya
MamaZN makan roti telur jek - rasa? biase2 je
PapaZN yg order Nasi Lemak Cinta Sayang =P
Komen PapaZN : ok la not bad, sedap gak.. harga pun ok

11 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah bestnya berkumpul ramai2, kita dah lama tak jumpa kawan lama2 dulu...beli ape pi jakel?

Noli@Ibu Wafa berkata...

bestnye dpt lepak ngn kengkawan..rindu jugak ngn kngkawan yg lama dah tak jupe pas study..huhu.. ;)

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

seronok tengok nad kumpul ramai2 dengan geng2 sekolah..jue semua dah entah kemana..yang tinggal cuma best friend sorang je....

syawalsimpsons berkata...

janji kenyang N puas jumpe geng kan...

mama tisya berkata...

best la nad nyanyi lagu OST seindah sakura...hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

best jugak dpt lepak ngan member lama ni..
tp sy ramai kengkawan duk jauh2..
blk sesekali pun byk sgt agenda, tak sempat jumpe..
huhuhu

Kak Izan berkata...

mantop... best :D

Sue-Rya Qistina berkata...

rumah lama saya kt seksyen 7 tu. mmg bnyk giler kedai makan kt situ..hehehe

eima berkata...

berkawan sampai mati .....

Zue AnnaLeeya berkata...

bestnya dpt mkn, lepak dgn kwn2 lama kan???
mesti byk citer...

Mamamya berkata...

seronok klu dapat jumpa kawan2..pastu ada makan2 pulak..heheheee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...