19 Julai 2012

Apa Yang Depa Buat Tu..? Sangat SWEET! :)

Sweet sangat2
Sangat2 sweet! ^_^


MamaZN pesan kat Zakwan
Zakwan, tolong jaga baby jap ek, Mama nak masak!
Zakwan reply : OK!

MamaZN pun kelentung kelentang la kat dapur
Sambil2 berkarate kat dapur tu
Sekejap2 MamaZN check bebudak ni
Sekejap karang check lagi

Sebabnya
Kengkadang tu Zakwan tu beriya je jawab OK
Tapi bila tengok, dia dah sebuk ngan menan dia
Yang Baby Nayli plak dah sampai ke ceruk mana tah

Tapi
Bila kali ketiga tu MamaZN check
Tengok2...















Zakwan tengah bacakan buku citer utk Baby Nayli
Apatah yang dikelentongkan si Zakwan ni taktau la
Tapi Baby Nayli pun dengar khusyuk jek :)


MamaZN senyap2 la snap dari belakang, hehe


Bila nak snap dari tepi
Aisey, Baby Nayli dah perasan laaaa...!
Hehehehe


p/s:
Betul2 time ni rasa sejuk je hati bila tengok depa ni
Moga terus camni sampai ke besar la hendakNya
Tak mo gado2...! :)

14 comments:

syawalsimpsons berkata...

alahai so sweet..mmg sweet..suke3...

ch@ berkata...

wohohooo sungguh comel mereka ini. hopefully macam ni sampai bila2. adik badik, air dicincang takkan putus.

mummy_ayu berkata...

ala ala...so sweeettttt...sgt2 sweet..memang sejuk perut bila tgk adik abang berbaik2 mcm nie...nie lum pandai lagi berebut..tunggu sikit hari lagi..tapi gaduh2 pun gaduh2 manja...adat la kan...

Iela Fazielah berkata...

sooo cute.. mcm syafiqah..suka layan adik dia..

Nad, nak join bl CD CB tu ke?? jom la.. akak xcukup koata lg sorang je... kamu tinggal mana ye?

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

alahai sweetnya

Myra Jay berkata...

Wahhhh!! rajinnya abang..

Memang dah boleh diharap dah tu... :)

Abg yang akan menjaga adiknya ;D

eT berkata...

kan...kan...kalo la camni snng mak dia nk wat keje lain...suka la tengok...

lieyalatif berkata...

aalahai...suweett!!

abang dah pandai take care adik...siap bacekan buku sengsama tu....comey jek heheeheh....

ni mcm nad dah ade laa lil helper tolong tgk2 kan adiknye kalo nad busy kat dapur heeheheheh

eima berkata...

alisha ngan fahim gini gak .... sejuk hati kan tgk diorg rapat gitu si abg plak sgt penyayang

Sue-Rya Qistina berkata...

bagus betul abg dia ye. bacakan buku utk adik. tamo gaduh2 tau cayunk. :)

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/07/today-is-my-day-happy-birthday.html

MaMa CyDa berkata...

holoholoh ... pandailah abg Zack nih jaga Adik ... Siyes ... kalo situasi camnih mmg kita rasa sejuk hati jek ... sok dah beso pakat tnjk gambo nih kat dorg eheheheh

Wanieys berkata...

so sweet bila si abang bacakan buku utk adik...sangat comel!

Amieynna berkata...

alolo sweetnye,... bleh dharap dah abgnya..

lia berkata...

alololoooo sejuk mata acik lia tgk kalian berdua...

*nad, ice-cream cake tu, mmg depa letak ice-cream dlam tu... kira filling dlm kek tu dgn eskem la,.. pas2 depa letak dlm peti ais, x mo kasi cair... sedap, hang try la nnt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...