10 Julai 2012

The Amazing Spiderman MEMANG OHSEM!

Sape dah tengok?
Best giler kan...?!!! =)


Ari Ahad kami pi e@Curve
Nak redeem tiket wayang The Amazing Spiderman
Yang Zakwan menang tu
Kul 9.30 kluar umah, kul 10.30 sampai dah...

Bila sampai, mak aih!
Ramai giler manusia!
Ada yang dtg utk event besday party
(besday boy ajak kengkawan tgk wayang, giler hebat bebudak skrg ni!)
Ada yang dtg utk event majalah pebenda ntah
Kami plak redeem kat Voila S/B punye table
Sume2 pun nak tgk Spiderman
Memang full la panggung!

Masa redeem tu kami dpt extra lagi 2 tiket
Tapi seatnye terpisah dek tangga
Jadiknya, Zakwan dok ngan PapaZN
MamaZN plak dok ngan Baby Nayli


pic from google


Jalan citer memang ohsem, wa cakap lu!
Best giler!
Taktau la ek sebab apa...
PapaZN ckp, citer yg sebelum2 ni lagi details kot
Maybe sebab hero nya lagi emsem n cute tapi kurus drp Toby kot =P

Serius best!
MamaZN takmo la buat sinopsis plak
Baek kengkawan tgk sendrik
Tak rugi...
Zakwan yang sebelum2 ni tak penah kenal pun Spiderman
Sekarang ni, sket2 Spiderman, sket2 Spiderman 
^______^
 
 Muka2 hepi nak tgk wayang :)
(Baby Nayli dimaafkan, haha!)

Ha....! Baru la gud girl! Senyum pun! :)


Penangan Spiderman!! Amek set Combo Spiderman jugak =p
Naseb baek PapaZN taktau harga set ni
Kalu idak, mapuh gwe! =p


Hepi la tu, dpt tgk wyg! :)
Ooo, anak bujang ni awal2 dah rekues nak tgk Ice Age 4 plak...


Dalam panggung Baby Nayli sangat la baek
Tido sesaje, hehheeh
Zakwan plak, wpun dok seberang 
MamaZN dengar jek suara dia pokpekpokpek
Sabo je la! =)
Antara ayat2 yang MamaZN dengar dr mulut Zakwan:

Papa, mana Spiderman ni?
(sbb dr awal takde Spiderman pakai costume lagi...)

Papa, kenapa tutup mata saya?
(time ada part kissing, PapaZN tutup mata Zakwan, ahahhaa!)

Huuuuhhuu! Hebatnya!
(masa Spiderman lompat2 dari 1 bangunan ke 1 bangunan)


Abes jek citer trus balik umah, hihi
Cam biase, sampai jek umah trus sume2 pun terbongkang
Kecuali Zakwan.....


Aisey, tak nampak muka saya! Huhu!


Lenkali kite tgk wyg free lagi ek! :)
(Insya-Allah kalu ada rezki...)

p/s:
Papa, naseb baek la Papa bukan Spiderman
Kalu idak, mesti kite dating lompat2 camtu
Mak takmo! Gayat, haha!


9 comments:

mama tisya berkata...

tisya pn asyik tnye gk mana spiderman...lmbt sgt spiderman pki uniform..heheh

**"farid kamil" kj kt TM ..tiket free tu utk entertain client so ada extra bole la bg kt adikberadik lain...hehehe

Pn. Sheila@CC berkata...

hehehe... seronoknyer dpt tgk spiderman free...

mama_umar_maryam berkata...

good review dari nad,blhla try nnt ;),bestnye tiket freeee

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

malam tadi baru cakap dengan c.poji nak ajak pi tengok spiderman...
bukan main seronok zakwan ye...

syawalsimpsons berkata...

ala tak dapat tengok lagi...akob dah tgk...boleh tak ajak...tgk sorang2 lak tu

Ardini Humaira berkata...

dni lom tengok lagi :)

Nana berkata...

saya jeles ok sebab mmg nak tgk sgt2 encik asben xde plak ok sekian
ahahha
kena ajak amrul tgk weken nih

ADEEYA berkata...

Aaaaaaa jelesnyeeee! haritu nak tengok tk dpt !:)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

besh eh citer ni..zara mmg kenal spidermen so ada ura2 gak die sibuk nk tgk wayang ni.tp bile nmpak iklan ice aged..terus kate nk tgk ice aged plak..so tgk jekla nanti ni citer mane yg menang..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...