11 Julai 2012

1st Time SUBWAY @ GIANT Putra Heights | JUMPA ARTIS! =P

Malam tadi gi Giant Putra Heights
Sesaje je pun takde menda nak cari
Tapi abes gak $$$$$$ 
Adesss!

Time soping2 dalam Giant tu
Boleh plak MamaZN terpandang seseorang yg sangat dikenali
Hehehehe
Jumpe retiiss, U! =P
Dah 2x jumpa artis kat Giant Putra Heights ni
1st time dulu jumpa Lah VE tgh beratur kat cashier beli MamyPoko 
Kali ni pulak jumpa retiss lelaki jugak
^_^
Dah rupe mamarazzi dah jadiknya - klakar btul!
Agak2nya sapa la yang MamaZN jumpa ye?
Hihihihihi
Klu : Nama anak die seakan2 Baby Nayli =p
Nanti nak abes entry MamaZN kasik tau k! 
Sementara tu, pk2 la dulu, kehkehkeh!

*************************************************

Dah abes soping yang tah apa2 kat Giant
PapaZN ajak try makan kat Subway
1st time ni nak 'menerai' makan kat sini


Turun2 eskalator trus nampak Subway
Mana la tahan kalu tgk je kan?
Hehe...


Cam biasa, MamaZN tukang dukung Baby Nayli sambil2 ketik2 gmbo
PapaZN la yang kena meng'order'
Hihihihi...

Tengok PapaZN tegak je kat tepi tu =P
Kalu dekat2 nampak muka kalut - tak tau nak order apa, haha!


Berjaya pun order walau dalam taktau pun, hehe
Kami order 6inch Steak & Cheese dgn 6inch Meatball Marinara

Komen : Thumbs up cam PapaZN =) 
Sedap tp takleh makan selalu, huhu!

Harga : RM25.80  
(tah, taktau la mahal @ tak)


*********************************************


Berbalik pada jumpa artis tadi tu...
Gigih MamaZN jadik mamarazzi, wakaka!
Kengkunun tgh pilih2 barang la...
Kengkunun pi tmpt tu balik sbb tersilap amik barang la...
Padahal nak cuba pi dekat2 nak amik gmbo
Kahkahkah!
Lawak gilos dgn diri sendrik =P


Amik gmbo dari jauh ni
Balik umah trus zoom kan, hihi
Artisnya yang pakai baju hijau tu
Nampak separuh badan jek! Hakhak!


Ni plak time kitorang dah depan cashier
Sempat lagi amik gmbo artis tu yang tak abes2 'ukur' Giant, huhu!

Rasa2 sape ye..?
Ada yang rasa2 btul tak dengan tekaan sendiri?
^___^

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Jawapannya: Jimmy Shanley =P

17 comments:

syazana amira berkata...

waa.. jumpa retis.. hihhi ^^

sebelum ni nana keja kat giant putra heights ..x sempat nak merasa subway situ dah blah.. hehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

subway...jue pernah makan sekali....
sedap jugak..tapi bagi jue mahal...tak tahu bagi orang lain..

MRS. K berkata...

tak penah makan subway huhuhu

mama tisya berkata...

kalo mkn subway ikut pilihan hari murah skit nad...tk silap 6 inch baru 7.50++ tp kdg2 ada yg tk brp suka yg menu telah ditetapkn so kena byr extra la...hehehe

oh jmpa jimmy..sempoi..die bli brg dapur ek

syawalsimpsons berkata...

wahhh jumpe retis jaa....best3 tu....jimmy sorang je, ke ngan kawan dier...mmmmm....subway sue tak penah try lagi...agaknyer kalo ako/....lambat sikit kot...kalo sue selamat sudah

eima berkata...

sanggup tu ...kate blogger tegar semua nk amik gambo kan ..hahaha

mimie.. berkata...

sedapnyee mkn subway... :)
ooh jimmy shenley ke..rajin dia pegi beli brg dapur kan ;)

ak yuyunz berkata...

hi!

selalu jumpa jimmy sebab dia stay ph.. =)

lieyalatif berkata...

aiyoooooooooooooooooo...jumpe jimmy shanley tuuu...dah le hensem die...auwwww!!! eh lieya lak yg tergediks2 ekekeekekek...

subway mmg best...lieya mase preggy dayyan tu lee gile subway..skrang dah biase2 dah heheehehe....

Mama Mya berkata...

Jimmy Kot... hehehe

mama_umar_maryam berkata...

hehehe..aritu kt giant kinrara jmpe hafiz AF,ramah btol die..tp zt xmik gmbr la plak

Suhana Shuib berkata...

subway mmg sedap kan..dah penah mkn time pegi penang aritu.. hubby suka sgt makan kat situ.. salam kenal dr Su..

Zue AnnaLeeya berkata...

kemain agi usaha nak amik gambo....
hehehe....

lia berkata...

suka subway tp.... kot satu kepala da RM12 paling murah, ermmmmm x ley selalu la he3...

tp mmg super sedap kan ;)

Myra Jay berkata...

Pakai selipar jepun je Jimmy ni..
Simple giler ;D

Wanieys berkata...

wah dh la mkn subway jumpa retis pulak best3 hihihi

Jiha berkata...

akak pun selalu jumpa selebriti kat giant putra height ni..aritu jumpa aiman vanilla coklat, pastu penganilisis jenayah..lupa nama lak, dahlan zainuddin..agaknya ramai kot tgl area2 sbg ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...