09 Julai 2012

1st Time Ke KENNY ROGERS, Kesian Kan? Hehe

Untuk pengetahuan
MamaZN memang tak penah lagi makan 1 famili kt Kenny Rogers
Ksian, ksian, ksian
Selama ni tgk jek entry blog kawan2 pi makan kat sana
Cam sedap jek kan, hehe...

Sabtu aritu
Kami pi AEON Jusco Bukit Tinggi
Perut sedang elok tengah lapar
Terus la Kenny Rogers menjadi pilihan ;)
1st time ni nak merasa, haha!
Taktau nak pilih menu apa, kehkehkeh
Sangat kasihan.... =P




Akhirnya, ini lah pilihan kami =)


2 Iced lemon tea & Orange Juice


Side dish amik nasi, coleslaw ngan fruit salad

Memula masa hidangan sampai
MamaZN tgk ayamnya
Ala, nape kecik sangat ni..?!
Tak macam Nandos pun
Sekali bila dah makan
Hambeeeeekkkk!
Kenyang giler2 kot!
Burrppp, Alhamdulillah..... :)


Zakwan plak amik sup
Muncung mahal tu, hehehhe...
Bleh plak garlic bread dah abes kan...
Ksian Zakwan makan sup semata2
Soh pilih lain die takmo

Harga makan2 tu
Nak teka ke?
Heheheheh..
MamaZN bgtau terus la ek
:)
Total harga RM63.80

PapaZN kata, OK la...
Tobat nak makan situ dah, huhu!
(kecuali beli kek la...)
 
 Pas makan
Pi jalan kat Padini Outlet ngan Brands Outlet Store
Pastu solat Maghrib 
Lepas solat baru pi masuk Jusco ngan Popular
Sempat jugak Zakwan meng'pau' Mama nya kete Hot Wheels
Sabo je la!


Time ni depa dok ralit tgk ahli silap mata buat magic
Sempat lagi tu..!

Banyak sale!
Best!
Tapi bleh plak MamaZN tak berkenan sangat, huhu!
(tak berkenan la sangat...puii! =P)
Tak sabar nak pi GM Klang ni
Nak cari baju2 bebudak ni
Ada sapa2 nak kirim..?
^___________^

18 comments:

eima berkata...

nk kirim la buat bj raya alisha ...bleh ke ... nanti aku call ko leh ek... jap pi cari kad mu ni ... mana plak hilang time 5S ari tu

Puan Fifiey berkata...

salamm .ak tanya asal teluk intan kg apa?

MRS. K berkata...

slalu makan KR dengan kengkawan opis jer

noorzie berkata...

sy pn xpnh msuk n x pnh mkn kenny rogers ni kak...huhu kesian tul...teringin gak tp nk msuk pn tkut2, tkut x reti order...keke :p

Mamamya berkata...

akak lagik kesian tau...sampai hari ni nando's n kenny roger's x penah masuk pun...asyik2 pizza hut n KFC jerk..uhuhuuu

Fadzillah Kamarudin berkata...

ehh...
sama la cam akak...
aritu masa ngandung 1st time makan KR ni...
segan tau...
nak order apa pun taktau...
last2 suh pelayan tu tinggalkan kitorang pastu baru kami decide...
lama plak tu...
belek menu depan ke belakang...belakang ke depan...
hahah...
segannn...

eT berkata...

baru smlm p bukit tinggi klang amik dapur...hehe

mama tisya berkata...

1st time ek..eh tkde muffin ke??sides dishes tu sama ye..kalo akak suka amik lain2 cz bole tukar2 slera ngan en hubby...hehe

Salina@IbuAqil berkata...

Akak lg dik..
Jgn kata Kenny Roggers..
Nando pon x penah masuk..
Asal dah sampai dpn pintu jer teragak2 nak msk..
Sbb x reti camna nak order tu nanti..
Hik3!!!!

lia berkata...

memandangkan papaZN kata KR ok, len kali p cer try side dish maccaroni cheese nyer... nyummehhhhh he3... btw xde muffin ker? lia suka flav vanila he3...

GM klang? wahhhhhhh kirim romper 1set, bley?

Alycia berkata...

wahhh.. tgk nad mkn kat keny rogers ni tetiba lak mcm nak jugak hehe..

MrS. F!zA berkata...

slma kwin pon 2x je mkn ngan naman..yg lelain mkn ngn kwn opis je..

Mama Ukail berkata...

wah,sedapnya....kita pun dah lama tak mkn kenny rogers.tganu xder kenny rogers.tak pernah jumpa pun.last skali mkn awal thn ari tu kat kuantan.lg sedap dr secret resepi.mmg secret resepi mahal+tak sedap...setuju sgt....:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija pulak mmg peminat tegar KR,
paling suka dia pnyer side dishes sbnrnya terutamanya macorani cheese, coeslow n potato dia..Muffin dia pun sedap..

mamalieyna berkata...

hehe..oklah tu dh merasa, k.eina n d family, lg la..belum sempat nak merasa KR tu..hehe~ belum sampai seru =P

wooo nak ikut p GM klang..hehe~

puan nina berkata...

kite pun xpernah makan KR..teehee

nak pesan rompers boleh..comey bebeno rompers nayli :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Akak penah ler makan sini sekali...kat KR, Tpg Sentral..
Tu pun sebab sambut anniversary makan ngan anak2 jgk.
Kalo takde spesel...takde ler sesaje nk masuk situ makan satu keluarga, hoho.
KR ni akak suka muffin dia...

Nana berkata...

amrul plg suke KR
sikit2 KR
kita lak muak
tp suke dia nye mufin coklat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...