23 Julai 2012

1st Day Ramadhan Di Tengah KOTARAYA KL =)

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan
Insya-Allah, berakhir hari ni dapat la kita tunaikan puasa utk hari ke-3
Sedar tak sedar je kan? Hehe

MamaZN kat umah?
Adoi, agak mencabar gak la...
Sebelum ni ada Zakwan sorang jek
Boleh handle lagi...
Sekarang ni ada Baby Nayli pulak
Kiranya 1st time dengan adanya Baby Nayli
So, jadiknya kena melayan 2 orang kat umah ni
Memang menguji kesabaran
Insya-Allah, doakan MamaZN boleh! ;)

 Kebanyakan kawan2 weekend baru2 ni dok umah je kan?
Hehehehe
Kami?
Kami pulak dok berjalan sampai ke tengah2 kotaraya KL!
Buat apa?
Jalan2 cari pasal, haha!
Takde maknanya gi Jalan TAR
Heheheehe


Bukti berada di tgh KL =P


Jalan Binjai - depan Ampang Park ;)

Naseb baek la dua2 anak2 ni tak buat perangai
Semua pun berjalan dengan lancar jek, hehe

Nanti2 MamaZN citer ye!
Ni kira warm-up je utk pagi ini, hehe

Kawan2, weekend aritu ada pegi mana2 ke?
Hehehhe


16 comments:

Ya ALya berkata...

Tak g mana nad...demam n duk umh je...

Ya ALya berkata...

Tak g mana nad...demam n duk umh je...

syawalsimpsons berkata...

tarak...sue dududk umah weekend ni

MRS. K berkata...

dok umah jer.. huhuhu...

MaMa CyDa berkata...

Wiken arituh dok melepak kat umah MIL jek. First day pose, ptg tuh ada gak jejln nak ke bazar ramadhan. Tp terpaksa batalkan niat sbb jem giler2.... Baru pes day pose dah jem cam hape dah

eima berkata...

tgh posa pi berjalan hebat tghari plak tu ...huhu

eima berkata...

tgh posa pi berjalan hebat tghari plak tu ...huhu

Ardini Humaira berkata...

wahh ada jalan binjai gak kat KL upenye :D

Cute Mum berkata...

amboi.. berjalan yer..
uyun start puasa dok rumah jerlah buat biskut..

mama rifQy berkata...

weekend yg sgt best..sbb lepak2 umah mak!!yeay!!

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

wahhh awal dah soping raya eyh hehehhe

Sidratul Muntaha berkata...

weeeknd balik kg la ape lagi
minggu ni blik meru plak
minggu sudah blik phg
hoohh.
lotih woo

lieyalatif berkata...

yea!!! lieya la tu yg dok umah ajek hahaahaha...terase baik plak dok umah ajek weekend heheeheeh

wah rajin nad ke kl...tak panas ke...tak haus ke heheeh...wii mcm budak2 jek lieya ni kan wakakaakakka

@e_da berkata...

wah g ampang park ye nayli.. akak g servis keta, beli brg dapur g carik baju baby.. hih larat pulak tu mak buyong bulan2 posa ni.. hihi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah berjalan time puasa2 ni,

kami x berjalan kemana pun, cuma hari pertama puasa balik umah mak k.eija berbuka disana, hari ahad dok rumah jerk, petang nak berbuka singgah PARAM n berbuka rumah mertua pulak..

Nana berkata...

rajin nye jenjalan
klw amrul kan nak jalan2 bulan puasa
sure nak tmpt ekon je hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...