03 Jun 2012

Zakwan TAKUT Gi Mydin?

Apa la yang Zakwan takutkan sangat tu?
Hehehehehe...
Zakwan takut pi Mydin?
Takleh caya langsung!
Kalu takut jumpa doktor mungkin boleh diterima lagi, ye tak? =)

Actually
Bukan takut... Tapi lebih kepada berhati2 ;)
Tu yang sampai gi Mydin USJ aritu pun nak pakai safety helmet


Almaklum hadiah / menan baru utk Zakwan
Tu yang kemain lagi dia nak melaram tu
Orang laen dok tertoleh2 jek tgk Zakwan
Ape kena la budak ni..? Gi Mydin pakai safety helmet, hehe...
Dah dilarang, tapi nak jugak pakai
Lantak la... ;)


Ada kejadian kelakar giler terjadik masa on da way nak masuk Mydin tu ^_^
Masa berjalan kaki dari lepas parking kereta
Tetibe safety helmet Zakwan ditiup angin!!
Terkejar2 la Mama, Papa & Zakwan nak dapatkan topi tu ;)
Dah la topi Zakwan tu ringan
Baru kejap nak tunduk nak amik, dah ditiup angin lagi
Hehehhehe...
Cam kelakar btul kalu diingatkan balik ;)
Tapi sangat bahaya...
Sebab kejadian terjadik kat kawasan parking kan?
For sure la banyak kereta yang sedang mencari parking
Alhamdulillah time tu takde kereta yang lalu

 Fuuhh...! Lega saya - kata Zakwan :)

2 comments:

ch@ berkata...

betul2 safety 1st ni. jap-jap. cuba membayangkan situasi helmet zakwan ditiup angin. heheee...

mummy_ayu berkata...

suka dia yer ngan topi tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...