19 Jun 2012

Zakwan & Nayli Di Party Hari Jadi AA

Okeh, kali ni nak citer pasal Zakwan & Baby Nayli plak! =p
Masa mula2 sampai 
Dua2 ok lagi
Behave jek
Lari sana sini, jerit2 tu biasa la - bebudak

Baby Nayli pun, mula2 sampai berseri2 muka nya
Hehehehe...
Naseb baek ada dress yang mengikut tema
Dress ni 1st time Baby Nayli pakai time gi Gold Coast Morib aritu ;)


Ala, tomey2 anak Mama :)

Baby Nayli dpt flower - clown kasik, hikhik =p

Kejap je..
Dah dukung ke sana ke mari
Tengok2, die dah tido!
Alooooo, ksian die! Tapi comey!
Geram! =p


Ni paling MamaZN tak menahan ni
Comey! :)

*********

Zakwan sangat hepi la kan
Sebab ada Adib teman 'bermain' yg sekejap
Yang lama nye gaduhhhhhh aje!
Haish, bebudak ni!!

Dengan clown pun Zakwan tak takut
Asek mintak macam2 jek
Time takde tetamu dtg lagi, bleh la clown tu layan
Dapat topi la, pistol la, pedang la...



Terserlah ke'abang'an Zakwan ;)
(ada ka perkataan tu? pandai2 ja MamaZN ni! =p)

Tapi, tapi, tapi kan...
Ada sesuatu yang buat kami (MamaZN & PapaZN)
Sedey banget...
Uhuk, uhuk, uhuk! ;(
Sedey sangat2 tengok Zakwan tau
Taktau la dia camtu sbb dah mmg mengantuk ke
Atau pasal menda lain...
Isk, nnt ek MamaZN citer pasal Zakwan ;(

Last but not least...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tuan empunya blog pun nak enterprem!
Ala2 lomentik lorrr (bluek! ahahahahah! =p)

12 comments:

syawalsimpsons berkata...

romantik gak ni...kikikikikiki...alo nape ngan zakwan ni

MRS. K berkata...

best buat party kat luar tapi banyak la rm kena keluar.. hehehe

Masya berkata...

gambar yg last tu.. memang romantik.... hihihihi...

mummy_ayu berkata...

ala ala tomei nya nayli pic yg terlentok kat bahu nad tu..bam bam sgt..geram..
emm..napa ngan Zakwan? sedeh kenapa?suspena la Nad..cita la cepat..

lia berkata...

alololooooo

comey nyer Nayli sembam dagu kat bahu hang,, nad...

Ardini Humaira berkata...

ololooo tido lak dia :D

Myra Jay berkata...

Nayli memang comel.. Geram tengok :)


Kak, nape nganZakwan?

wan nurul hezrina berkata...

nape zakwan sedey..kna marah kerr..alo cianjer..nayli yg cumilll.windu nk tgk

Nana berkata...

comei nye nayli
ngan baju merah dot2 dia tu

Fieza79 berkata...

comel nyerr bby nayli...ltih smpai terlentok atas bahu...hihii

ADEEYA berkata...

Alo nape ngan Zakwan?

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

nayli mmg sgt comel..♥

apa slhnye sekali sekali posing romantik..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...