13 Jun 2012

Wordless Wednesday | Abang Yang PRIHATIN :)

Sweet sangat tengok Zakwan & Adib ni
Zakwan memang ada gaya seorang abang


Elok die pegang tangan Adib
Takut Adib ketinggalan
Adib pun follow jek
Comey!



Tapi tu la...
Masa naik je la dia elok pegang tangan
Bila nak turun slide
Dia plak yg turun dulu!
Sabo je la Zakwan ni, haha!
 Tapi
Ada sorang budak besar tu tertolak Adib 
Zakwan terus peluk Adib supaya tak jatuh


Takpe la, at least
Zakwan tau die paling besar
Kena jaga adik2 yg kecik2 lagi


Good boy la anak Mama ni
Cam tu la Abang Zack ;)


Seronok tgk depa ni hepi btul kat sana! :)

Kepada Adib...
Mama Yong & Papa Zaini & Abang Zack
Sayang sangat2 kat Adib&Aiesya
Jaga Ibu ngan adik tau!


p/s:
Eh, kata wordless!
Ceh takde maknenye, haha! =p

9 comments:

eima berkata...

wahhh abg long la ni kan .. adek bradek pun tak ramai mmg yg besar kena jg sepupu die la kan .... sgt independent

lieyalatif berkata...

soo sweet....pandai abg zack protect budak yg lagi kecik dari die...mmg ciri2 abang long yg baik n penyayang nie.....

MrS. F!zA berkata...

wahhh syioknya zakwan naik slide..kemain sengih lg.

mummy_ayu berkata...

wah..sgt good boy la zakwan..kecik2 lagi dah tunjukkan sikap yg sgt caring..

lia berkata...

Alhmdlh...

semoga Zakwan sentiasa memnjadi abang yg baik yer... proud of u, dear...

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah seronok betul abang zack ni, mmg ada gaya sbgai abang ni, nanti adeq dah besaq sure abang zack akan jaga adeq dia..

syawalsimpsons berkata...

nanti nayli dah beso...mesti dier pimpin gitu kan...

mimie.. berkata...

bagus nye si abg ni..jaga adik dia ^_^

juelee berkata...

alhamdulillah, dah nampak ciri2 abg yg baik.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...