15 Jun 2012

Wajah Kesayangan Hamba ;)

Cer teka.. Tajuk lagu sapa tu? =p

Tengah mood dua2 budak ni OK
Maka nya, OK la gmbr2 yg diambil, hehe
Cuba la tetibe salah sorang buat hal
Hmmmmm
Memang ke laut la jawabnya, huhu! =P



Kejap je ni
Naseb baek la sempat
Sebabnya
Zakwan ni makin lama makin erat plak pelukan die pd Baby Nayli tu
Baby Nayli plak cam biase la
Rimas!

Dapat la 3 keping ni yg elok
Lagi 2 keping ada.. Tapi dah start kabur n goyang2
Baby Nayli dah start enjin, heheheh
Abang Zack ni la, suka kaco!


Hai....
Cepatnye masa berlalu
Kejap je depa ni dah beso
Terasa cam baru jek lagi tahan2 sakit kat dlm kete sbb nak beranak kan Baby Nayli
Terasa cam baru jek lagi si Zakwan ni pandai bercakap

Sekarang...
Baby Nayli dah nak masuk 6 bulan dah minggu depan
Dan dah 6 bulan jugak la Baby Nayli BF
Dah nak start makan dah pun
Yang si Zakwan
Dah makin byk akal
Dah makin pokpekpokpek
Yang paling tak tahan
Soalan dia hari2
Mama, masa Mama kawen dgn Papa
Saya keciiiiiiiiiiiiiikkkk aja dalam perut Mama kan?

Alooooooooooooo...!
Dah start menerima soalan mencabar daripada seorang anak =p
Camne nak jawab?
Kalah jawab SPM, haha!

14 comments:

MrS. F!zA berkata...

mana tak peluk erat adik comel sgtttt..ngeeee

* soalan tu nk kena bg jwpn pusing2 skit tu..hahaha..

*azni* berkata...

haha..bijak sungguh abg zack bg soalan cepu cemas kt mama dia...hehe..

syawalsimpsons berkata...

seronok bila tgk anak2 mood ok kan....

eima berkata...

wwahhh wahhh ...siap tanya kawen tu wawan ...syok kan tgk anak2 kite gini ....

mummy_ayu berkata...

ala hai..bila dah ada sepsang anak mcm nie..rasa complete dah satu family kan Nad?...
soalan Zakwan tu sama jer la ngan ayat Ian & Iris..bila tgk gamar2 yg takde pic diaorang..kalu ckp belum lahir, tak paham..ckp ajer la..ah ah..ada dlm perut lagi time tu...

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

comey je dua2 geram autine tengok k,

mama_umar_maryam berkata...

hahahahaha, same plak dgn Umar, die tgk gmbr kawen die kate umar dlm perut mama ni..ayoyo..gile bahaye stetmen!

Amieylee berkata...

hahaha lahaiiii soalan bahaya dh munculll....kita masih belum la...

comel betul si nayli tu gerammmm

ann @ hatiberbunga berkata...

hehe.. mmg soalan2 anak2 ni mencabar nk jawab. tp sgt sweet soalan2 tu. :D

lia berkata...

Nayli makin putih melepak la Nad... lawooooo nih...

haaaa AMsyar lak marah2 sbb tgk gmbr kawen, dia xde... dia kata knp tinggai dia p amik gmbr lawa2 ha3

*∽ IZAN ∽* berkata...

alolo!! tembamm nye Nayli!!! rambut lebat plak tuh!! jelesss makk!!!

MaMa CyDa berkata...

ahahahah samalah ngan Adli. dia tgk gambo kawen mama abah dia, pehtu adik tanya mana dorg berdua, selamba jek si abg jawab, kitorg dalam perut Mama ... nak terguling² kitorg dgr huhuhuh tuh belum lagik si abg tanya "kenapa Abah kawen ngan Mama?" haaaa jawab ko .... ^_^

Nory Zoulkefle berkata...

comelnyer baby tu...geramm tgk pipi nya..

mama tisya berkata...

best tul kalo dpt cubit pp nayli yg gebooo itu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...