26 Jun 2012

TRY MENU BARU @ Pizza Hut | Servis Lembab!

Sabtu aritu
Kami gi Jusco Equine
Cadangnye nak buat sticker nama tu
Langsung tak jadik sbb takde pun kedainya, huhu!
Rasanya aritu cam ada member blog yang citer

Cam boring plak tetibe jenjalan kat Jusco Equine
Terus ajak PapaZN pi makan
Dalam ertikata yg sebenar
Nak celebrate birthday PapaZN la kiranya
Pilihan sama ada Kenny Rogers @ Pizza Hut
Tetibe si anak bujang yang bijak bestari ni nak pi Pizza Hut
Ikutkan aje la...

Tapi sangat sedey btul pi Pizza Hut aritu 
Sangat tak puas hati!
Ntah kenapa...
Servis nya pada hari itu sangat la lambat!
Pekerja ada, tapi buat macam banyak beno keje depa
Lalu lalang kat meja tapi takde sape yg pandang pun
Walaupun dah duduk kat situ dekat 15minit!
Dah panggil2 pun jawapannya, kejap ye, kejap ye 
Tensiiiii jek!

Tapi sebabkan Zakwan
Kami tunggu je la jugak kat situ, huhu!

Menu kami, kami amik set pizza baru
Cheesy Bites Steak Pizza perisa ayam
Komen : dok sedak! (tak sedap!)

PapaZN kegeraman! Ahahahah!
Geram sbb servis lambat & tak sedap!

Zakwan jugak yang rileks
Dapat sup, makan dendiam :)
 

PapaZN bersama anak2 tersayang :)

Percubaan kedua - tak jadik! Masing2 buat hal! =p
 

Baby Nayli dengan 'mainan' nya, hehe

Ahahha! Comel! :)


Diharapnya, servis kat Pizza Hut Jusco Equine dapat la diperbaiki
Maybe sbb hujung minggu kot
Tu yang kalut sangat - sbb ramai orang
Tapi pasni harapnya tak terjadik lagi la...



p/s:
1st time, takde gmbo MamaZN, uwaa..!!



15 comments:

Falsya berkata...

nasib baik pizza hut..kalau ado gambo dominos mmg harus ajak mok mok gie makan..hahaha..

eima berkata...

comeynye nayli..dh dpt pakai jeans alisha tak dpt lagi ..sbb tak de size die kecik sgt.....

♥cikmOt♥ berkata...

eh bukan ke sticker nama tu kat jusco cheras selatan, balakong...

Cute Mum berkata...

memang service pizza hut kalo ramai orang teruk sikit.. kitorang pernah kena dekat 2 kali kat pizza warta bangi.. daddy siap buat report kat manager diorang lagi..
pizza tue biasa jer.. kami amik daging.. lrasanya lagi sedap super supreme kot..
adoiyai.. lapar pizza lah pulak tgk gambar nie..

lia berkata...

pizza hut mmg ada masalah dgn staff ker? hurmmmm

Ardini Humaira berkata...

dni lak kecewa.. order pizza baru yang beef, di kasinya chicken. :'(

syawalsimpsons berkata...

sebab geram benor kot...tu yang tak da tu gambo...kikikiki..baguih papaZN ni buat mimik muka geram...kikikiki...sue tak penah try pizza kat situ....

mama_umar_maryam berkata...

slalu dgr servis pizza ni lembs..bilelah nk improve kan

Deq's Qienz berkata...

sedapnya..piza baru..nak sikit..cumeii baby..salam kenal ya :)

ADEEYA berkata...

Servis Pizza Hut memang lems :/

*∽ IZAN ∽* berkata...

lama K.Izan tak pergi pizza hutt uhuhuhuh

tapi menu baru ni mmg nampak sedappp! nyum!!!

mamalieyna berkata...

weeeiii comel nayli pakai baju merah tu..ihiks..suke.. ^_^

sllu gk g jusco equine ni, tp tak pnh mkn pizza, bkn kegemaran..hee~ tp ada gak dgr2 org dok ckp service tak bape best ni..huu~ sabooo jerlah~

Lily@MamaZaraZareef berkata...

lama dah tak makan pizza hut rasenya..macam2 menu baru dh kuar kan..tp tak best ek nad..nway, comel gmbar papa ZN ngan anak2 tuh..=D

wan nurul hezrina berkata...

nampak mcm sedap jew gupenyer idak sedap ek??mujur tak pesan..selalu kalu g memang tak pesan roti..pesan speggetijer..nayli yang bum bum.rambut lebat tol

Tanpa Nama berkata...

betul....servis pizza hut sangat sangat sangat WORSE!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...